Podizanje gotovine prilikom kupovine na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama

Nova usluga koja nudi mogućnost potrošačima da na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama podignu gotovinu uz Visa platnu karticu prilikom bilo koje vrednosti kupovine, predstavljena je danas.

Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Svi kupci, korisnici Visa kartica, mogu prilikom kupovine brzo i sigurno da podignu novac u iznosu do 5.000 dinara.

Reč je o zajedničkom projektu koji je pripremio NIS, u saradnji sa kompanijom Visa i Bankom Poštanska štedionica.

Uvođenjem nove usluge, tri partnerske kompanije su još jednom dokazale da ostaju posvećene primeni inovacija, kao i da ispunjenje zahteva i očekivanja potrošača ostaje prioritet u njihovom poslovanju.

Foto: NIS
Foto: NIS

Anton Čerepanov, zamenik generalnog direktora i finansijski direktor NIS-a, naveo je da je NIS kompanija koja je posvećena stalnom unapređenju kvaliteta usluga i proizvoda, u svim segmentima poslovanja.

„Povećanje efikasnosti naše maloprodaje jedan je od ključnih zadataka u procesu unapređenja inovativnih usluga i modernizacije. Cilj nam je da stvorimo nove vrednosti za kompaniju, ali i da odgovorimo na zahteve i očekivanja potrošača. Danas činimo još jedan korak ka tom cilju, u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima. Naše liderstvo nas obavezuje da nastavimo predano i odgovorno da radimo na unapređenju i razvoju inovativnih usluga i ovaj projekat koji danas predstavljamo je samo jedan u nizu onih na kojima radimo“, rekao je Čerepanov.

Foto: NIS
Foto: NIS

Ivana Milikić, specijalni savetnik IO Banke Poštanska štedionica za IT izjavila je da je nova usluga posebno značajna za područja gde nije dovoljno razvijena mreža bankomata.

„Banka Poštanska štedionica ove godine obeležava vek postojanja i zajedno sa kompanijom NIS uspešno realizuje veliki broj značajnih projekata, koji se odnose ne samo na unapređenje novih tehnologija, već i na efikasnosti platnih usluga na svim benzinskim stanicama naše najveće naftne kompanije. Rezultati te uspešne saradnje su više nego značajni i oni zapravo pokazuju posvećenost obe kompanije razvoju proizvoda i usluga, a sve na dobrobit potrošača“, navela je Milikić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 59 idi na stranu