Osveženi Opel Crossland stigao u Srbiju, poznata i cena FOTO

Redizajnirani krosover ostao je bez oznake "X" u imenu, pa se od sada zove samo Crossland.

Podeli
Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Opel je u oktobru 2020. predstavio restilizovani krosover, a dizajn prednjeg dela izveden je po ugledu na novu generaciju modela Mokka.

Potpuno su preoblikovani maska hladnjaka (Opel je označava imenom "Vizor") i prednji branik, dok su promene pozadi nešto diskretnije i uključuju novu oznaku automobila koja je postavljena centralno, iznad registarske tablice.

Poput modela Mokka, i Crossland je izgubio slovo "X" u nazivu koje je imao pre ovog redizajna.

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Opel Crossland je unapređen i u drugim oblastima. Nemački proizvođač je kupcima ponudio nova ergonomska sedišta sa ARG sertifikatom, koja su ranije dobili i drugi modeli ove kompanije.

Što se praktičnih sadržaja tiče, Crossland se standardno isporučuje sa kliznim zadnjim sedištima koja se po potrebi mogu pomerati napred-nazad, čime se zapremina prtljažnika može povećati sa 410 na 520 litara, dok se obaranjem zadnjih naslona dobija prtljažni prostor od 1.255 litara.

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Restilizovani Opel Crossland sada je dostupan i na tržištu Srbije, a kupcima su na raspolganju benzinski motori zapremine 1.2 litra, sa 83, 110 i 130 KS.

Takođe, u ponudi su i dizel motori zapremine 1.5 litara, sa 110 ili 120KS. I benzinski i dizel motori sada ispunjavaju stroge Euro 6d emisione standarde.

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Kada je reč o ceni, ona startuje od 13.990 evra, koliko košta Crossland Edition 1.2 (83 KS).

Ovaj model nudi audio-uređaj sa 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir, 6 zvučnika, Bluetooth i USB konekcijama, zatim LED dnevna svetla, manuelni klima-uređaj sa filterom za polen, kožni volan, podesivo sedište za vozača i električne podizače prednjih i zadnjih stakala sa zaštitom protiv uklještenja.

Sistem protiv proklizavanja točkova prilikom kočenja sa kontrolom kočenja u krivinama, elektronska kontrola stabilnosti, pomoć pri naglom kočenju, elektronska raspodela sile kočenja, sistem upozorenja na neželjenu promenu vozne trake, prepoznavanje saobraćajne signalizacije samo su neke od karakteristika koje ovaj model ima u ponudi za dodatnu bezbednost u vožnji, kao i tempomat sa limitatorom brzine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 61 idi na stranu