"Zelena" odluka i kupovina vozila proizvedenog u Srbiji

Kompanija FCA Srbija, zbog velikog odziva, nastavlja kampanju Fiat Restart, tokom koje su u prethodnih mesec dana građanima Srbije omogućene ekonomske pogodnosti za kupovinu novog vozila pri recikliranju automobila i zamene starog za novo Fiat vozilo.

SN
Podeli
Photo: Fiat
Photo: Fiat

"Rezultati su stvarno sjajni, u proteklih mesec dana imamo porast prodaje modela Fiat 500L za skoro 40 odsto i ono što je veoma bitno, zbog dodatnog interesovanja kupaca, rešili smo da produžimo našu komercijalnu akciju", izjavio je Igor Ševo, komercijalni direktor FCA Srbija.

Akcija Fiat Restart daje mogućnost da svako ko kupi domaći Fiat 500 L koji se proizvodi u Kragujevcu, uz recikliranje starog ili zamenom polovnog automobila dobije popust i od 2.200 evra.

Ovim se kontinuirane aktivnosti ka podizanju svesti o očuvanju životne sredine, u ovom slučaju u vidu reciklaže starih automobila, uspešno sprovode danas kao i prethodnih godina. Za samo mesec dana trajanja akcije građani su svojom odlukom da stari automobil zamene novim, ponovo iskazali interesovanje za ovaj vid kupovine i sa kompanijom FCA Srbija doprineli da se od početka ovog vida prodaje do danas reciklira više od 14.000 vozila. Potencijal je mnogo veći, reklo bi se, naročito kada se u obzir uzme da sledeće godine na snagu stupaju nove strože mere koje se tiču izduvnih gasova.

Ekonomska ponuda i briga o zdravlju i sigurnosti klijenata kao i ekološki aspekt pri kupovini automobila učinili su da kampanja i rezultati budu uspešni i ohrabrujući – osim što su podstakli na odluku o produžetku kampanje svedoče o svesti ljudi o značaju ekologije na šta smo svi ponosni.

Bez obzira na naziv kampanje, posebna ponuda nije ograničena samo na brend Fiat nego i na ostale modele FCA Grupe. Zamena po principu “staro za novo” moguća je i za ostale automobile iz game, dakle, pored brenda Fiat i za Fiat Professional, Jeep kao i Alfa Romeo modele. Aktuelni su i različiti vidovi finansiranja od poznatih auto kredita, preko finansijskog lizinga do opcija dugoročnog renta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 59 idi na stranu