Hyundai osvežio i30N

"Suvereni vladar krivina", kako su ga nazvali iz Hyundaija.

SN
Podeli
Photo: Hyundai
Photo: Hyundai

Novi Hyundai i30N testiran je u Nirburgringu i pruža do 275KS sa visokim performansama i izvanrednim mogućnostima skretanja. Dizajniran je tako da ima malo "agresivniji" izgled i karoseriju sa niskim težištem koja oslikava kvalitete njegovih performansi.

Prednji branici agresivnog izgleda sa velikim otvorima za vazduh i kaskadnom maskom hladnjaka, zajedno sa ekskluzivnim točkovima od 19 inča na koje je utisnut N logo i kočnicama visokih performansi sa crvenim N čeljustima, jasno govore o tome.

Tu je i aerodinamični zadnji spojler sa trouglastim svetlima kočenja u kombinaciji sa zadnjim branikom i dve sportske izduvne cevi, a unutra vas čekaju sportska sedišta.

Automobil i dalje pokreće 2.0-litarski četverocilindrični turbobenzinac čija je snaga u osnovnoj verziji 250 KS, ali je u kombinaciji s Performance paketom sa 275 podignuta na 280 KS.

Očekivano, automatski menjač sa sobom donosi tri radna programa (N Grin Shift, N Power Shift i N Track Sense Shift), a tu je i "overboost" funkcija iza koje se krije 20 sekundi superbrze reakcije motora i menjača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 57 idi na stranu