Unutrašnjost Mercedesove S klase FOTO/VIDEO

Štutgart. Moderni luksuz dostiže novi nivo u unutrašnjosti S-Klase. Dizajneri su stvorili ambijent za prijatan osećaj sa „lounge“ karakterom koji je obeležen elegancijom, visokim kvalitetom i lakoćom.

SN
Podeli
Photo: Mercedes
Photo: Mercedes

Kontrolna tabla sa novom arhitekturom, modernim dizajnom površina i ergonomskim rasporedom ekrana predstavlja poseban utisak. Ali aspekt dobrog osećaja ide još dalje: sa unapređenim kvalitetom vožnje i niskim nivoom buke, kao i velikom ponudom programa ENERGIZING Comfort, S-Klasa brine o dobrobiti svojih putnika.

Oni takođe ostaju u dobroj formi zahvaljujući efikasnom sistemu za filtriranje vazduha, koji o svojim novim mogućnostima signalizira putem sistema ENERGIZING AIR CONTROL.

S-Klasa je oduvek bila mesto za udobna putovanja i opušten rad. Sa novom generacijom, unutrašnjost se potpuno razvila u "treće mesto", utočište između kuće i radnog mesta.

Skoro sve dimenzije vezane za komfor su poboljšane, u obe varijante modela, S-Klase sa kratkim i dugim međuosovinskim rastojanjem, kako na prednjim, tako i na zadnjim sedištima. Smisao prostora je, prema tome, velikodušan.

Ovaj efekat upotpunjava revolucionarni dizajn enterijera, uključujući povezanost sa unutrašnjom arhitekturom i elementima dizajna jahti. Pored do pet ekrana, istaknuti elementi uključuju velike elemente na instrument tabli u zadnjem delu vozila (sa paketom prve klase - First Class rear suite). Posebno privlačna verzija je furnir od drveta sa otvorenim porama prožet delikatnim umecima od pravog aluminijuma.

LED tehnologija omogućava interaktivno osvetljenje u unutrašnjosti: Aktivno ambijentalno osvetljenje je sada integrisano u sisteme pomoći u vožnji i može da vizuelno podrži upozorenja. Na primer, Active Blind Spot Assist upozorava na predstojeći sudar sa animacijom crvenog svetla. Pored toga, povratne informacije su moguće, na primer, pri upravljanju sistemom za kontrolu klime ili glasovnim asistentom „Hey Mercedes“.

Pored toga, aktivna ambijentalna rasveta integrisana je u ENERGIZING Comfort Control. Pritiskom na dugme ili glasovnom komandom, njegov holistički "Fit & Healthy" pristup pruža opipljivo iskustvo, dodatno unapređujući napredne sisteme komfora u S-Klasi.

U isto vreme, sistem stvara pogodnu atmosferu u unutrašnjosti - na primer, pojačava delovanje u slučaju umora ili opuštanja u slučaju povišenog nivoa stresa. ENERGIZING COACH čak predlaže odgovarajući fitnes ili wellness program zasnovan na podacima o vozilu i putovanju.

Takođe, informacije o kvalitetu i stepenu stresa uključuje u svoj inteligentni algoritam ukoliko vozač poseduje odgovarajući pametni telefon ili nosi narukvicu za fitnes. Mercedes-Benz je razvio posebnu ponudu ENERGIZING Comfort dodatke za kupce S-Klase u Kini.

Photo: Mercedes
Photo: Mercedes

Photo: Mercedes
Photo: Mercedes

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 58 idi na stranu