Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Kao što mu ime jasno govori, novi RAV4 Hybrid Black Edition ima moćan jednobojni tretman zbog kojeg se Toyotin SUV srednje veličine ističe u masi.

SN
Podeli
Photo: Toyota
Photo: Toyota

Duboki finiš Midnight Black crne boje dovodi do “omekšavanja” oštrih uglova i lica karoserije, što je efekat pojačan upotrebom odgovarajućih elemenata crnog stila.

Prednja i donja rešetka, donji odbojnici, zaštita branika, obloge ogledala na vratima, zadnja ukrasna lajsna i spojler potpuno su crni, dok 19-inčni alu naplaci takođe imaju sjajan crni finiš. Sve je obojeno u crno, tako da je jedini prekid u potpuno tamnoj pojavi hromirani Toyotin znak na sredini prednjeg dela automobila.

Sedišta su obložena visokokvalitetnom crnom sintetičkom kožom sa sivim štepom. Ovo se kombinuje s crnim ukrasima i unutrašnjošću (deo redovne specifikacije za RAV4 Style), kako bi se stvorio upečatljiv ambijent kabine.

Elementi standardne i dodatne opreme odgovaraju trenutnom nivou RAV4 Style i uključuju, između ostalog, inteligentne senzore za parkiranje, video nadzor od 360 stepeni, digitalni unutrašnji retrovizor, digitalni audio sistem JBL sa devet zvučnika sa DAB-om i bežični punjač za mobilni telefon.

Toyota Safety Sense i integracija za pametne telefone Apple CarPlay i Android Auto dobijaju se kao standardni deo opreme.

Novi RAV4 Hibrid Black Edition dostupan je za naručivanje (sada) uz isporuke kupcima od oktobra 2020. godine, u skladu s lokalnim planovima za svako tržište.

Photo: Toyota
Photo: Toyota

Photo: Toyota
Photo: Toyota

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 58 idi na stranu