CarGo uveo dodatne mere zaštite: Pregrade u svim automobilima FOTO

Uskoro dostupan i CarGo Butler – nova opcija za dostavu iz marketa

Podeli
Foto: CarGo promo
Foto: CarGo promo

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić izjavio je da su uvedene dodatne mere zaštite, nabavljene i ugrađene zaštitne pregrade u svim automobilima kako bi potpuno zaštitili i pružaoce usluge i one koji koriste uslugu.

"Ponosni smo da smo nabavili i ugradili zaštine pregarde u cilju najpreciznije moguće izolacije. Pregrade su brzo i pragmatično rešenje za privremeno odvajanje i predstavljaju deo mera brzog odgovora na trenutnu pandemiju. Pored toga, poštujemo preporuke nadležnih, preduzete su dodatne mere dezinfekcije, više puta tokom dana, a radimo sve da kontinuirano obezbeđujemo zaštitnu opremu za sve koji pružaju uslugu", izjavio je Guberinić.

Foto: CarGo promo
Foto: CarGo promo

Direktor CarGo je zahvalio svim pružaocima usluge koji svakoga dana pomažu svima kojima je neophodno da izađu iz kuće zbog posla ili zdravstvenog stanja, ali i apelovao na sve ostale da ostanu kod kuće.

"Uskoro ćemo predstaviti javnosti još jednu veliku dodatnu opciju – CarGo Butler – koja će ljudima omogućiti da poručuju sve što im je potrebno iz marketa i restorana. Ostanite kod kuće, mi ćemo se potruditi da vam dostavimo sve što vam je potrebno", rekao je Guberinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 60 idi na stranu