Maserati pripremio novi GT Sport paket

Potencijalni kupci Maseratijevih modela Ghibli, Quattroporte i Levante od marta mogu da računaju i na novi GT Sport paket opreme koji će svaki od spomenutih modela učiniti još privlačnijim, piše klix.ba.

SN
Podeli
Photo: Maserati PROMO
Photo: Maserati PROMO

Paralelno s nedavno objavljenim ambicioznim planovima italijanske automobilske kompanije u Maseratiju se trude da svoju aktuelnu ponudu koja je zasnovana na tri modela održe zanimljivom i konkurentnom.

Ambiciozni planovi Maseratija se odnose na predstavljanje hibridnih i električnih modela, ali i dugo čekanog naslednika modela Gran Turismo,

Nakon nedavno predstavljenog brojčano ograničenog izdanja koje se krije iza naziva Royale Special Series, a s kojim se kupcima modela Ghibli, Quattroporte i Levante nudi još viši nivo komfora i luksuza, u Maseratiju su pripremili i paket GT Sport s elementima koji dodatno naglašavaju sportski karakter spomenutog trojca.

Kupci koji se odluče za paket GT Sport mogu računati na drugačije dizajnirane odbojnike, masku hladnjaka, jedinstvene 20-inčne felne (21-inčne u kombinaciji s modelom Levante) i kočne čeljusti u crvenoj, plavoj ili crnoj boji, a kabine modela Ghibli i Quattroporte opremljene su drvenim elementima u sjajno crnoj boji.

Loša vest je da Maseratijev paket GT Sport ne uključuje još snažnije trolitarske V6 biturbo motore koji se inače nude u kombinaciji s 350 i 430 KS. Cena paketa još uvek nije objavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 67 idi na stranu