Ljutita vlasnica Tesle izazvala incident na auto-salonu u Šangaju VIDEO

Kineskinja tvrdi da je doživela udes zbog neispravnih kočnica na Modelu 3.

Podeli
Foto: B.Zhou/shutterstock
Foto: B.Zhou/shutterstock

Sajam automobila u Šangaju bio je pozornica protesta prilično besne vlasnice Modela 3, koja optužuje kompaniju Tesla da je u njen automobil ugradio neispravne kočnice.

Ona je došla do Teslinog štanda na auto-salonu i popela se na krov izloženog Modela 3 u majici sa natpisom koji sugeriše da su kočnice na njenom vozilu bile neispravne i da je zbog toga doživela udes.

Incident su zabeležile brojne kamere sa smartfon uređaja, a snimak je podeljen na društvenim mrežama.

Ženu su ubrzo opkolili službenici, koji su kišobranima pokušali da sakriju njenu poruku (!?), međutim, ona je zgrabila kišobrane i razbacala ih okolo uzvikujući da su kočnice na Tesli bile neispravne, da bi je obezbeđenje na kraju odvuklo sa krova automobila i sprovelo izvan izložbenog prostora.

Iz kompanije Tesla su izjavili za Blumberg da je žena "poznata po tome što je više puta protestovala zbog Teslinih kočnica".

Prema rečima lokalnog predstavnika američke kompanije, predstavnici Tesle pokušali su da je nagovore da siđe sa automobila, ali kada su njihovi napori propali, odlučili su da zatraže od obezbeđenja da je uklone sa štanda.

Vlasnica Tesle tvrdi da su kočnice na njenom Modelu 3 otkazale, skoro ubivši četvoro članova njene porodice u nesreći.

Međutim, američki proizvođač je naveo da podaci sa vozila pokazuju da su sistemi kočenja i pomoć vozaču ispravno radili tokom nesreće i da je brzina pre kočenja bila oko 120 km/h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu