Uručene nagrade II kola nagradne igre kompanije NIS

Dobitnicima drugog izvlačenja nagradne igre NIS-a „Sa nama na putu do novog automobila“ danas su uručeni nagradni vaučeri na GAZPROM benzinskoj stanici "Novi Beograd" .

Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Automobil marke FIAT 500 osvojio je Vladimir Zorić iz Inđije, a srećnom dobitniku nagradu je u ime kompanije NIS uručio Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju.

Pored glavne nagrade, u okviru drugog kola NIS-ove nagradne igre izvučeno je i 500 srećnih dobitnika koji su osvojili bonus poene na svojoj „Sa nama na putu kartici lojalnosti“ u vrednosti od 50 litara goriva.

Velika nagradna igra NIS-a «Sa nama na putu do novog automobila» organizovana je od 1. do 30. novembra, a u okviru dva izvlačenja, 15. i 30. novembra, dodeljena su dva automobila marke FIAT 500, dok je 1000 vernih potrošača NIS-a osvojilo pun rezervoar goriva.

Foto: NIS
Foto: NIS

Spisak svih dobitnika nagradne igre NIS-a dostupan je na sajtovima www.sanamanaputu.rs, www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs.

Dodatna informacija:

U želji da obraduje što veći broj svojih potrošača i na taj način im zahvali na ukazanom poverenju i podršci, NIS je za svoje verne potrošače pripremio vredne nagrade i u narednom periodu. U okviru nove nagradne igre „Sa nama na putu do još 2 automobila“, do 30. decembra NIS će dodeliti još dva automobila FIAT 500, i obezbediti pun rezervoar goriva za još 1000 srećnih dobitnika. Više informacija o novoj nagradnoj igri „Sa nama na putu do još 2 automobila“, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a, 08 0000 8888.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu