1. (Guliver, 29. mart 2022 00:59) što nas dovodi do zaključka da je npr Fiat 500L bolji od ferarija, a naravno bmw je sigurno bolji od ferarija pa mnogo se više komada prodalo!? Moj bože...

    Opisani model sam provozao (samo na jedan dan)tada je koštao nov 70.000eur, a bio je tih dana na popustu za dostupne modele za 51.000EUR! Danas za te pare možete dobiti ogoljeni Q3 sportback..nije bilo realno da se počastim ovakvom lepotom :((

    Izuzetan, moćan auto, navedena mašina iz teksta (kakvu sam imao prilike da provozam), usuđujem se da kažem komercijalni ferari, to je poezija kako taj auto ide, ubrzava, leži i kakav ukupan utisak u kabini ostavlja - potpuni sportski luksuz - (zna se reda ima i drveta i prave kože i jakog basa...), a SUV!

    Siromašni građani brinu o ceni i preprodaji krša koji kupe još i pre nego što u njega sednu. Nije to logika normalnog situiranog kupca novog automobila. Ni egzotične modele ne kupuje svako ko može da izbroji te pare - jer ne može da ih ima; opušteno imati nov automobil znači i ne rezbijati glavu kome i po kojoj ceni ćete ga prodati - pošto se kvalitet (ni vozne karakteristike) definitivno ne dovode u pitanje, AR je kvalitetan automobil pogotovo u odnosu na marke koje se ovde spominju(bmw pre svega)
    Geometar će naravno pre voziti BMW, a čak i radije Dacia Duster što ne govori ništa o Stelviu, nego o kritičaru ovog gospodskog premoćnog sportskog SUV-a(što mu i skraćenica kaže)
    (ns ja, 18. april 2022 15:12)

    # Link komentara

  2. @samo realan

    Da si realan kao što misliš ustanovio bi da je broj prodatih vozila jedino merilo vrednosti. Sve ostalo su emocije.
    (Guliver, 29. mart 2022 00:59)

    Potpuno se slazem sa ovom izjavom. Alfisti mogu da vole Alfu, ali ta 'ljubav' je isto sto i vatreno navijanje za tim sa dna tabele.

    Grad u kom trenutno zivim ima oko 400,000 stanovnika. U dane najbolje prodaje (2018/19) Stelvia i Giullie, na svaki prodat primerak alfe, BMW je prodavao 40. Sada je taj odnos oko 60 BMW za svaku alfu. Govorimo o novim kolima, ne polovnim. Alfi ne pomaze ni cinjenice da imaju vozila na lotu spremna za isporuku, dok se nov BMW (u zavisnosti od modela i opreme) ceka od mesec do dva.
    Ocigledno da odnos cene i kvaliteta ne ide na ruku Alfi.

    Alfu volim, ali BMW vozim.
    (Geometar, 13. april 2022 19:25)

    # Link komentara

  3. @samo realan

    Da si realan kao što misliš ustanovio bi da je broj prodatih vozila jedino merilo vrednosti. Sve ostalo su emocije.
    (Guliver, 29. mart 2022 00:59)

    # Link komentara

  4. Ja ne znam kako se odjednom na komentarima probude “alfisti” a rekao bi čovek da ih nigde nema. Alfa je sjajan auto ali je preskup kao nov i drastično mu pada cena kao polovnom plus ima evidentan problem sa kvalitetom posle nekoliko godina. Imam prijatelja koji je okoreli Alfista, ima preko 50 godina i dovoljno novca za svoju opsesiju (u pitanju je Nemac i ovo se dešava u Nemačkoj). Sve Alfe su mu quadrifoglio (bar ove tri poslednje za koje ja znam), ne štedi ih ali i ne žali novca za popravke. Pre par nedelja je pričao kako je imao ulaganja od 2-3.000 evra u svoju Guliu i kako je morao to da radi van ovlašćenog servisa jer su mu tražili duplo više para u zvaničnom servisu. Ne znam šta je tačno bio problem na autu ali definitivno Alfa nije auto koji kupuje svako i vrlo je poznata njena “pouzdanost” čak i kada je relativno nova tako da to vozi poseban profil ljudi. Zato je i prodaja takva kakva je.
    (Giovanni, 27. mart 2022 19:27)

    Ja ti garantujem da Alfa nije kvarljivija od BMW-a! Ali zato vozaci tog brenda kriju kvarove kao zmija noge. Cena delova i servisa garantovano je skupja nego za Alfu. E sad, ti ces reci bmw je pojam za Alfu, ali i to je kako za koga.
    (samo realan, 28. mart 2022 21:51)

    # Link komentara

  5. Moja porodica je 12 godina vozila Alfu 146, benzin i za cijelo vrijeme koristenja smo imalo jedan ozbiljan kvar kada je trebalo mijenjati varijator. Radili smo redovno mali i veliki servis i nismo imalo vecih mehanickih kvarova. Što se tiče elektronike imali smo kvaraova kada ode podizač stakla ili centralna brava na vratima, ali to se opravi za sitne novce. Prodali smo je i danas je jos vozi novi vlasnik. Međutim, ono što kupi covjeka kod Alfe je njena povozitost, dinamika voznje, preciznost i lakoca upravljana koja jednostvano mamiosmjeh na licu i cini te vozacki ispunjenim. Trenutno vozim Tojotu i hvala Bogu nemam nikakvih problema, ali osjecaj za volanom nije ni priblizan kao kada se vozi Alfa. Ovaj Stelvio je vrhumski SUV jer kada se uzme struktura automobila, materijali koji su upotrebljeni, koristenje aluminijuma i ugljenicnih valakana, ZF automatske transmisije garantuje spektakularan vozacki osjecaj i da je malo pristupacnija cijena sigurno bi bio u najuzem izboru. Ne kazu badava je je odmah iz Porsea.
    (Hercegovac, 28. mart 2022 09:35)

    # Link komentara

  6. @Giovanni, i Stelvio i Giulia su jeftiniji od konkurencije za istu motorizaciju i nivo opreme, a nude vise po pitanju primenjenih tehnickih resenja i osecaja u voznji. Alfe se ne kvare ni manje ni vise od prosecnog automobila, a popravke su im jeftinije od toga koliko bi vlasnik dao za ekvivalentni BMW, Mercedes, ili slicno. Stariji modeli su imali neke tipicne i predvidljive kvarove, tako da i ko uzme polovan auto sa ko zna koliko km, moze da sredi sve sto je poznato kao problem i da nema nikakve nepredvidjene kvarove. Pitanje je samo volje. Giulietta npr. ima dve boljke: gumicu uljne pumpe i klapnu klime. I to je sve, bukvalno nikakvi drugi kvarovi se ne javljaju, ukoliko se auto pravilno odrzava. A i tu gumicu je vrlo lako promeniti preventivno. Kod mene u porodici vozi se jedna od 2011, i nikakvih problema nije bilo. Ni Giulia ni Stelvio nisu pokazali nikakve tipicne boljke za ovih 5, 6 godina. Ne znam koliko ocekujes da kostaju popravke za auto kao sto je Giulia QV, ali mogu da ti kazem da ni BMW M, niti neki AMG nisu nimalo jeftiniji, samo mogu da budu skuplji. Ni to da ne drze cenu takodje nije tacno, odes na oglase i pogledas cene polovnih Giulietta npr. Videces da drze cene isto, ako ne i bolje od Golfa istog godista. Slicna stvar je i za Giuliu i Stelvia, s tim sto su to ipak jos uvek relativno novi automobili. Ako mislis na to za koliko moze da se kupi 156 ili 159, ne znam zaista koliko ocekujes da kostaju automobili koji su predstavljeni pre 15 ili 25 godina
    (Lancia Delta, 28. mart 2022 07:38)

    # Link komentara

  7. Ja ne znam kako se odjednom na komentarima probude “alfisti” a rekao bi čovek da ih nigde nema. Alfa je sjajan auto ali je preskup kao nov i drastično mu pada cena kao polovnom plus ima evidentan problem sa kvalitetom posle nekoliko godina. Imam prijatelja koji je okoreli Alfista, ima preko 50 godina i dovoljno novca za svoju opsesiju (u pitanju je Nemac i ovo se dešava u Nemačkoj). Sve Alfe su mu quadrifoglio (bar ove tri poslednje za koje ja znam), ne štedi ih ali i ne žali novca za popravke. Pre par nedelja je pričao kako je imao ulaganja od 2-3.000 evra u svoju Guliu i kako je morao to da radi van ovlašćenog servisa jer su mu tražili duplo više para u zvaničnom servisu. Ne znam šta je tačno bio problem na autu ali definitivno Alfa nije auto koji kupuje svako i vrlo je poznata njena “pouzdanost” čak i kada je relativno nova tako da to vozi poseban profil ljudi. Zato je i prodaja takva kakva je.
    (Giovanni, 27. mart 2022 19:27)

    # Link komentara

  8. Koji jos "civilni" SUV ubrzava za 5 i kusur sekundi?
    (cuore, 27. mart 2022 17:37)

    # Link komentara

  9. @Jataganac
    Naravno da vole, ode po prasiće vrati se odnese na pijacu proda uzme pare i dođe kući. Znači uspešan dan bez gubitaka, e sad zamisli da to radiš sa Alfom? Kreneš, da li ćeš stići ako stigneš da li ćeš se vratiti, pa stane daj majstora i tako bezbroj problema a moraš priznati vreme je novac.
    (mile@, 27. mart 2022 16:25)

    # Link komentara

  10. Definitivno naj najlepsa i najprakticnija kola i model alfe ikad.
    Toliko tezak bio 159
    Fantazija.
    Tako se dizajnira
    (Sonsi, 27. mart 2022 15:03)

    # Link komentara

  11. @ Kompaktni SUV od 4,80m i 2 tone? U šta se narod pretvorio, u brkleke i međede pa ne može da stane u auta normalne veličine?
    (mg, 27. mart 2022 09:49)

    Bar procitaj najosnovnije ili poslusaj ovaj test ako ne znas nista o vozilu. Alfa Stelvio ima manje od 4,7 m a tezina uprkos tim dimenzijama je fantasticna - manja od 1,7 tone! To je postignuto brojnim detaljima, pa je recimo karadansko vratilo napravljeno od karbona, a brojne komponente karoserije od aluminijuma. To daje i odgovor brojnim komentatorima znog cega toliko kosta. Pa zato sto ima tehnicka resenja koja su bolja (i skuplja) od BMW-a X3 npr. Spomenuti kardan je primer ili recimo prednje oslanjanje, koje je kod Alfe na bazi poprecnih ramena, za razliku od Mek fersona kod BMW-a. Jednostavno, ova Alfa je po karakteristikama voznje iznad BMW-a, Mercedesa ili Audija, pre u rangu Porschea Macan. Ne moze da kosta kao Hyundai a da nudi sve to.
    (Nemanja, 27. mart 2022 11:37)

    # Link komentara

  12. Moj kolega je pljuvao svoju Alfu 159 dizel od 150 konja zbog cestih kvarova, sve dok nije saznao da cifra na satu nije prava. Saznao je da je auto iz Italije dosao sa 560.000km. a on je presao jos 150.000. Posle toga je imao postovanje za taj odavno izraubovan auto koji nije trosio ni gram ulja. Italijanska policija vitla mafiju u Alfama i Fijatima i ti automobili izdrze mnoge godine surove eksploatacije.
    (Zlatko, 27. mart 2022 11:19)

    # Link komentara

  13. Kompaktni SUV od 4,80m i 2 tone? U šta se narod pretvorio, u brkleke i međede pa ne može da stane u auta normalne veličine?
    (mg, 27. mart 2022 09:49)

    # Link komentara

  14. Fenomenalan auto! Vozio sam ga par puta (sluzbeno) i ostao odusevljen. I ne znam odakle to da je preskup?! Jeftiniji je od vozila sa kojima se takmici po 15000 eura!
    (pedja, 26. mart 2022 19:57)

    Rezidualna vrednost mu je niska (puno gubi na vrednosti), a to je osnovni faktor u realnom kostanju.

    Kad sam kupovao auto ovde u CH prvo sam hteo da uzmem Stelvia. Medjutim, rata za lizing mu je kao za X5 BMW zbog velikog gubitka vrednosti.

    Dakle- sjajan kao polovnjak
    (Soldier, 27. mart 2022 07:18)

    # Link komentara

  15. Ovo sa slika ne bih ni primetio na ulici. Uostalom, tržište je sve reklo možemo mi da razglabamo koliko hoćemo tržite je jedino merodavno.
    (Goxy, 26. mart 2022 12:59)

    800 gr Jaretine + 200 gr Fensi + 99 l vode i evo nam ga Goxy Roxy. Kako plata skoči ekspertsko delovanje se proširi na nepoznate teritorije. Dizajn. Elantra je postavila visok kriterijum.

    U Italiji ima izreka"sirotinja vozi Fiat,pametan vozi Lanciu, a budala Alfu"Izvinjavam se Alfistima nista licno,ali sami Italijani tako pricaju!
    (Zoc, 26. mart 2022 18:25)

    Potpuno tačno i prava tragedija. Voziti numb Audi masovno, dizajniran - tako nekako, daje sliku instagramfejsbuk kupaca čije se nesigurnosti vremenom neuspešno leče gomilom lajkova.
    Biti Italijan, voziti VW i smatrati ga trendseterom u dizajnu (upravljivost je postala nebitna, mehanika se nalazi pod "ne kvari se")...
    Grekale ima ražvaljene usisnike za vazduh napred (ako nisu još i lažni), ima displej instrumente, još nedostaje ono famozno spojeno stop svetlo nazad i lažni auspuh otvori.
    Da li treba da se oduševimo kada neko prdne i krenemo da prdimo i sami ?
    Očajni zbog kilave prodaje i bezličnih kupaca bez karaktera (ciao Roxy) Italijani su odabrali kilavu smrt bez kraja.
    GTAm je pokazala kako se neprijateljski nastrojeno COCA COLA tržište (ciao Fensi) napušta u najvećem stilu i sjaju
    (Kakva nebitna misterija i mizerija, 27. mart 2022 06:08)

    # Link komentara

  16. Uostalom, tržište je sve reklo možemo mi da razglabamo koliko hoćemo tržite je jedino merodavno.
    (Goxy, 26. mart 2022

    Ti kao iz opanaka da govoriš!
    (Čiča Miloje, 27. mart 2022 00:34)

    # Link komentara

  17. Veći deo sveta ne zna za taj brend. Svi znaju za ford i koka kolu.
    (Geometar, 26. mart 2022 20:43)

    # Link komentara

  18. Fenomenalan auto! Vozio sam ga par puta (sluzbeno) i ostao odusevljen. I ne znam odakle to da je preskup?! Jeftiniji je od vozila sa kojima se takmici po 15000 eura!
    (pedja, 26. mart 2022 19:57)

    # Link komentara

  19. U Italiji ima izreka"sirotinja vozi Fiat,pametan vozi Lanciu, a budala Alfu"Izvinjavam se Alfistima nista licno,ali sami Italijani tako pricaju!
    (Zoc, 26. mart 2022 18:25)

    # Link komentara

  20. Znajući Alfu u poslednje vreme ova generacija će još dugo da se proizvodi dok ne dođe zamena?
    (Toliko o tome, 26. mart 2022 17:21)

    # Link komentara

  21. "Dakle, po tvojoj logici, Coca-cola je najbolje pice, da ne kazem fantasticno?" Od svih pića *za te pare* Koka Kola najverovatnije jeste najbolja čim se toliko prodaje.
    (T, 26. mart 2022 17:13)

    # Link komentara

  22. @henk. mudi
    U svoj kategoriji jeste najbolje, ali ti si verovatno mislio naj zdravije?
    (mile@, 26. mart 2022 17:13)

    # Link komentara

  23. @Goxy
    Neko na komentarima je napisao nešto jako dobro:
    “Ovi što nasedaju na nemački marketing zaboravljaju da život bez lepote i nije život.”
    Šah-mat
    A sa druge strane, zna se da nakupci prasića vole nemčko auto :-)
    (Jataganac, 26. mart 2022 15:53)

    # Link komentara

  24. Dakle, po tvojoj logici, Coca-cola je najbolje pice, da ne kazem fantasticno?
    (henk.mudi, 26. mart 2022 10:27)

    Ni slučajno naravno, ali ima prepoznatljiv brend i odličnu cenu dostupna je svima. Sve ono što nedostaje Alfi.
    (Goxy, 26. mart 2022 14:12)

    # Link komentara

  25. @Goxy.

    Sinko, da nikog ne interesuje "Alfa" ne bi "Folksvagen" godinama vrebao šansu da je se dokopa !

    Pragmatizam oličen u rečenici da je "tržište jedino merodavno" je floskula kojom mogu da se služe samo isprani mozgovi.
    Pošto cenim da nisi jedan od takvih možda je problem u nečemu drugom...

    Ukusi su različiti ,ali da "Stelvio" ne bi primetio je - laž !
    Ja je primetim i u mraku tunela po zadnjim svetlima ...
    O dizajnu može da se kako ti kažeš " razglaba" ,ali je činjenica da " Đulijeta" osvaja nagrade za dizajn iako se više i ne proizvodi, a "Đulija" je ubedljivo najlepši auto u svojoj klasi !

    A to ne kažem ja, već ljudi koji od dizajna žive.

    P.S.
    U međuvremenu izvedi maleni ogled da umesto vode počneš da piješ isključivo "Red bul" ili "Koka kolu".
    Čisto da potvrdiš da je " tržište jedino merodavno".
    P.S.2.
    U ovom ogledu "Alfa" je voda.
    (Čeki opinionista del cazzo, 26. mart 2022 13:48)

    # Link komentara

  26. "Alfin" najveći problem je- cena!
    (Čeki opinionista del cazzo, 26. mart 2022 12:07)

    Alfin najveći problem je to što nikoga ne interesuje Alfa. U moru svih modela ni jedna Alfa ne štrči sa nečim upečatljivim. Čak im je i tradicionalni dizajn srozan na običan prosek. Ovo sa slika ne bih ni primetio na ulici. Uostalom, tržište je sve reklo možemo mi da razglabamo koliko hoćemo tržite je jedino merodavno.
    (Goxy, 26. mart 2022 12:59)

    # Link komentara

  27. Imam diesel od 210 konja i nema zime. Vidjao sam ih i sa preko 200 000 km na satu bez greške. Danas je tehnika totalno napredovala od 80ih, 90ih. A ima i onoga da svi ubacjju tudje stvari, kupiš Mercedes B klasu a ustvari kupio si Renault Clio.
    Auto ima nešto, ko ne proba ne zna...
    (sremčina, 26. mart 2022 12:21)

    # Link komentara

  28. "Alfin" najveći problem je- cena!

    Iako ima debelo opravdanje zašto je to tako, tržište nije toliko sentimentalno...

    Problem je kao i svuda u Italiji - menadžment .

    Da ne širim priču , objasnio sam već nekoliko puta, ali se nadam da će pod pokroviteljstvom "Pežoa" postati mnogo ozbiljniji brend.

    Pod "ozbiljniji" podrazumevam organizovaniji, konkurentniji, ekonomičniji...

    Ono što ne bi trebalo dirati je - dizajn.
    Pusti Italijana da radi to što radi najbolje na svetu - da crta !

    P.S.
    Ovi što nasedaju na nemački marketing zaboravljaju da život bez lepote i nije život.

    A samo "Alfa" zna šta je " Meccanica della emozione "
    (Čeki opinionista del cazzo, 26. mart 2022 12:07)

    # Link komentara

  29. Relativno nov auto. Jos je rano pricati o pouzdanosti (jer kod nas postoji verovanje da Nemac traje vecno) al sto se tice dizajna - ovo je ubedljivo najlepsi SUV takve cene u zemlji. Prosto ne mozes da ga se nagledas koliko je lep
    (Jataganac, 26. mart 2022 11:24)

    # Link komentara

  30. U pitanju je fantastičan automobil, kao uostalom i Giulia.Uopšte mi nije jasno zašto im je prodaja tako slaba?! Zapravo, očajna je.
    (Stole, 25. mart 2022 19:37)

    Stoji da su odlicni al isto tako i da su preskupi!! Kupuju ih ljudi koji vole alfu kao brend generalno, neko drugi bi pre uzeo mecku, Audi… za te pare
    (3 sendvica ocu ja, necu 1, necu 2…., 26. mart 2022 11:14)

    # Link komentara

  31. Vozim Stelvio 2018, 2.2 diesel je u pitanju, 210ks. Auto je fantastican. Imao sam probnu voznju u X3 i Q5 ali Stelvio drugaciji ne umem da objasnim samo osmeh na licu kad ga vidis, sednes, ma sve.. bukvalno uzivam u svakom predjenom metru
    (Srbija, 26. mart 2022 10:50)

    # Link komentara

  32. Znaci, nije ni blizu fantasticnog automobila. Da jeste, prodavala bi se kao alva.
    (Neko iz mase, 25. mart 2022 22:43)

    Dakle, po tvojoj logici, Coca-cola je najbolje pice, da ne kazem fantasticno?
    (henk.mudi, 26. mart 2022 10:27)

    # Link komentara

  33. Za ove koji bi za iste pare uzeli Q5 ili X3, mislim da ste malo pobrkali. Ta 2 automobila u slicnim konfiguracijama kostaju bar po 20-30k vise.
    (Kvaka, 26. mart 2022 09:46)

    # Link komentara

  34. Tajnu otkriješ tek kad ga kupiš.

    Što bi rekli Del Boj i Rodni: no money back, no guarantee.
    (čiča, 26. mart 2022 08:16)

    # Link komentara

  35. Rumunski Cayenne
    (Prc, 26. mart 2022 06:45)

    # Link komentara

  36. U pitanju je fantastičan automobil, kao uostalom i Giulia.Uopšte mi nije jasno zašto im je prodaja tako slaba?! Zapravo, očajna je.
    (Stole, 25. mart 2022 19:37)

    Alfa Roneo pokušava biti igrač u klasi nemačke trojke (Audi, BMW, Mercedes). Na zapadu automobile ove klase najčešće uzimaju firme na lizing za menadžere, a onda posle isteka lizinga idu na prodaju privatnim licima. U ovoj klasi je stoga brend, da bi prikazao uspeh pojedinca a Alfa Romeo kao brend je senka nekadašnje slave. Pokušava se angažovanjem u F1 povratiti slava ali će to teško ići. Alfa mora ići klasi niže da bude privlačnija privatnim kupcima.
    (Iggy, 26. mart 2022 06:39)

    # Link komentara

  37. (I, šta ćemo sad?, 25. mart 2022 20:47)

    Nećemo ništa, ti mladi, nesigurni čoveče.
    Piše Englez svoje utiske o testnom GTA Modifikata koji je vraćao iz Britanije u Italiju, jer svih 500 je prodato.
    Mlađe raspuštene Nemice ostavljaju br.mob. iza brisača da im jave kada kreću iz hotela. Videle su ga parkiranog i žele da ga vide i čuju u pokretu.
    Švapska tjuning garaža (sa cenom tjuniranih automobila od 800 tisuća pa naviše) prekida prepodnevni rad, izlazi na svoj parking u punom sastavu i, kako kaže Britanac - 15 minuta balavi oko GTA Modifikata.
    Ja sada stvarno ne znam šta će raditi mladi, fragilni svetski čovek krhkog identiteta i svi njemu slični
    (Kakva nebitna misterija, 26. mart 2022 05:50)

    # Link komentara

  38. Brzo ce preci u kocije ili ce izmisliti baterije koje su izmisljene prije 10g i mogu da se pune za 3minuta !!!
    (M, 26. mart 2022 04:27)

    # Link komentara

  39. Ahaha, X3!?!
    Transfer blama!
    (Dejan, 25. mart 2022 23:32)
    Sto blam? G01 X3 je skroz uporediv sa Stelviom. Izgleda odlicno, velicina je taman, vozi se sjajno (2.0 i 3.0 uz ZF). Sta vi to vozite ako vam je X3 blam?
    (neversummer, 26. mart 2022 04:05)

    # Link komentara

  40. Ahaha, X3!?!
    Transfer blama!

    Što, bato?
    Meni je 30d xDrive svojevremeno bio odličan :)
    Slatkih 100.000 kilometara.
    Šta li ti voziš, da mi je znati...? X3 sigurno nisi, to garantujem
    (SS, 26. mart 2022 02:45)

    # Link komentara

  41. Uopšte mi nije jasno zašto im je prodaja tako slaba?! Zapravo, očajna je.
    (Stole, 25. mart 2022

    Pa Alfa nije konfekcija... Slično je i sa odelima... Šivenje po meri se plaća... A alfe su baš kao šivene po meri. Ko je vozi taj zna.
    Ostalo, pa čak mercedesi su konfekcija...
    (Miloje, 26. mart 2022 00:46)

    # Link komentara

  42. Ahaha, X3!?!
    Transfer blama!
    (Dejan, 25. mart 2022 23:32)

    Pa čovek se razume u modele...
    (Miloje, 26. mart 2022 00:40)

    # Link komentara

  43. Ђулијета изува колко је добра, ја задовољан, а за ово? Па реално да имам те паре узео бих 100%
    (МЕ МО РАН ДУМ, 26. mart 2022 00:23)

    # Link komentara

  44. @Lep je, viđam ih.
    Uvek bih za iste pare radije uzeo Q5/X3 (makar i godinu-dve star), pa neka lupaju minuse ''alfisti'' i ekipa, al' izgled mu dajem.
    (B9 A5, 25. mart 2022 23:02)

    Ahaha, X3!?!
    Transfer blama!
    (Dejan, 25. mart 2022 23:32)

    # Link komentara

  45. Zaista je teško objasniti lošu prodaju osim možda činjenicom da je loše cenovno pozicioniran na samom početku. Bez obzira šta pruža, dok se ne dokaže cena je morala ići ispod konkurencije
    (Milan, 25. mart 2022 23:20)

    # Link komentara

  46. Lep je, viđam ih.
    Uvek bih za iste pare radije uzeo Q5/X3 (makar i godinu-dve star), pa neka lupaju minuse ''alfisti'' i ekipa, al' izgled mu dajem.
    (B9 A5, 25. mart 2022 23:02)

    # Link komentara

  47. U pitanju je fantastičan automobil, kao uostalom i Giulia.Uopšte mi nije jasno zašto im je prodaja tako slaba?! Zapravo, očajna je.
    (Stole, 25. mart 2022 19:37)

    Znaci, nije ni blizu fantasticnog automobila. Da jeste, prodavala bi se kao alva.
    (Neko iz mase, 25. mart 2022 22:43)

    # Link komentara

  48. @stole

    Zato što za slične pare možeš da biraš između X3/X4, GLC/coupe i stelvia...
    (Mitar, 25. mart 2022 22:11)

    # Link komentara

  49. Tajna je, kao i uvek kad izadje NOVA Alfa, velikim slovima nova, jer je nova Alfa uvek skroz nova- nova mehanika, novi enterijer, novi svez i trajan dizajn- NOV auto nije potrebna restilizacija, dotezanje i ulepsavanje svakih god dana, cak i kako vreme prolazi ovaj auto je sve lepsi...Mehanika prvoklasna, motori robusni i provereni, enterijer izveden sa stilom bez ruznih ekrana i detalja koji kvare utisak, zavrsna obrada podignuta na jos visi nivo(u odnosu na 159) jednostavno auto toliko kompletan da mu se nema sta zameriti...
    (jo, 25. mart 2022 22:01)

    # Link komentara

  50. Koja li je tajna Alfa Romeo Stelvija?

    Duboka hidratacija?
    (I, šta ćemo sad?, 25. mart 2022 20:47)

    # Link komentara

  51. Biti zdravaaaa
    (NR, 25. mart 2022 20:11)

    # Link komentara

  52. U pitanju je fantastičan automobil, kao uostalom i Giulia.Uopšte mi nije jasno zašto im je prodaja tako slaba?! Zapravo, očajna je.
    (Stole, 25. mart 2022 19:37)

    # Link komentara