1. A mladenka i dalje čeka, dignutih nogu ali uzalud!
    (Bojan, 2. avgust 2021 15:33)

    # Link komentara

  2. Najjaci su mi drzavljani Republike Hrvatske koji komentarisu po srpskim potralima. Znas kad bi mi palo na pamet da odem na HR potrale da citam vesti...
    (xzu, 2. avgust 2021 14:14)

    # Link komentara

  3. na svaki tekst o ovom rimcu se javi ista ekipa sa istim komentarima. kao "mi" imamo auto industriju i ostalo. komsije, meni je milije sto mi nemamo auto industriju i sto pravimo pljeskavice. taj auto nece 99.9% vas da vozi.
    (nikola, 2. avgust 2021 13:35)

    # Link komentara

  4. Hamond iz top gira koji se slupao u Rimac auto skoro predstavio Kineski elektromobil i uporedio sa Rimcem. Pa potražite na youtube koji je brži , stabilniji jači.
    (Dragan, 2. avgust 2021 12:15)

    # Link komentara

  5. Da tako je to u nasoj Hrvatskoj drzavi, jadno da jadnije ne moze biti, kriminalci se slave i velicaju, a njihovo poslovanne se ne smije ni propitivati, a kamoli sumnjati...dok su svi oni koji im se ne dive jadnici, jalnici, pijanci... Svi moraju pored zdravog razuma i ociju vjerovati u znanstvenofantasticne price malog Mate, koji proziva i naziva ovu drzavu neprijateljskom, ali ne srami se uzimati milijune drzavnog novca... Evo izazov za tebe, pronadi nesto sto je Mate izgovorio a da nije laz, aktualno laze da ima najbrzi EV, a nigdje snimke kruga na stazi s neutralnim vozacem, a ne placenim novinarom. Ugooglaj Aspark AWL, imas na njihovim stranicama.... Laze od prvog nastupa na HRTu kada je prikazivao pametnu rukavucu, sto je izum star gotovo 50 god...evo kreni redom.... A ovo o ulaganju Camela, Porshea itd je posebna laz, javno se prikazuju iznisi zajednickih dogovorenih poslova, a ne direktnih ulaganja, npr. 2017. godine Camel navodno ulozio 30 Mil Eura, a Mate 2018 uzima kredit od EIBa od 30 mil eura uz 25 mil eura garancija PBZa...da su to direktne investicije, sto bi njemu toliki drzavni poticaji za istrazivanje, zadrzavanne radne snage...itd, ukopno gotovo pola milijarde kuna do sada...Firma koja ima zdravo poslovanje ne treba drzavni novac, jer se naplati prodajom svojih proizvoda i usluga, posebno tehniloske firme...
    (Matić, Mate R., 2. avgust 2021 11:01)

    # Link komentara

  6. Mogao se mali Mate proseravati na utrkama kao i svojedobno Tuđmanov unuk Siniša Košutić dok mu je djed bio diktator na vlasti, gdje je sad nestala ta briljantna sportska karijera ?! Isto tako trebalo bi istražiti od kud tati Rimcu početni kapital samo što nitko nema muda jer ZNA SE da su neki u onoj tragikomičnoj hr državi nedodirljivi.
    (Jadranko, 2. avgust 2021 10:58)

    # Link komentara

  7. Veliki čovjek bi sav svoj napor usmjerio ka boljitku ljudske vrste kad za to ima priliku, ne bi prodao 2 3 auta godišnje za par milijona eura već bi mu cilj trebao bit baterizacija svijeta pojednostavljenje života smanjenje staklenački plinova izbavljanje ljudske vrste iz ralja naftnih konglomerata...
    (Željko HR, 2. avgust 2021 10:11)

    # Link komentara

  8. Lagao je da je kockica bila električna, lagao je da je concept one pravi auto, a onda je lagao i da su u njega uložili divovi auto industrije. Zadnja u nizu laži je da je preuzeo Bugatti.
    (Kockica, 2. avgust 2021 10:10)

    # Link komentara

  9. Koji je njegov auto homologiran i prodan??? Nije preuzeo Bugatti jer je vecinski vlasnik jos uvijek Porsche. Preuzeo je jedino buduce dugove koje cemo mi otplacivati a ne Volkswagen.
    (Oldi Purger, 2. avgust 2021 10:09)

    # Link komentara

  10. Lik je takva lažovčina ,da je to čudo!
    (Dubravko, 2. avgust 2021 10:08)

    # Link komentara

  11. Jadna mladenka još nije vidjela svoj medeni mjesec.
    (Dora, 2. avgust 2021 10:08)

    # Link komentara

  12. izgleda da je onda lik vrhunski hohštapler,uspijeva slijepce iz hyundaia,porschea i tko zna koje prevesti žedne preko vode.ma skoro kao onomad tito ruse i amere...
    (Štef, 2. avgust 2021 10:07)

    # Link komentara

  13. Štefek Stepinec oni su tu da uzimaju drzavne projekte i prodaju svoju tehnologiju, i to preko svojih malih firmica preko kojih se sisaju drzavni projekti, nije to Porshe AG, pogledaj malo bolje, a mali Mate (citaj njegov otac Ivan) je jos davno sklopio tajni dogovor s korumiranim vlastima o zajednickom projektu. 2018, kada je firma bila na koljenima, 10 godina bez proizvoda, znanja i trzista, jedino su lazi funkcionirale, dobio je 30 milijuna eura od EIBa i 25 mil eura garancija od PBZa da stvori firmu od 1000 djelatnika, a indikativno odmah u nekoliko mjeseci Mate osniva i Project 3 mobility, zapocinje ssuspektne dogovore s Porsheom, laze o broju zaposlenika, vrsi pregovore s KIAom za autonomnu voznju tzv robotaksi...

    2017 je Camel grupa ulozila 30 miliona eura u RA, sto je naravno laz, radilo se tek o 10tak miliona kuna....takva su ulaganja i Porshea...
    (Mate Matić, 2. avgust 2021 10:06)

    # Link komentara

  14. Hocemo li napokon saznati od kuda mu prve pare???Jb vas on,kaj mali i obican covjek ima od Rimca?
    (NEXT!, 2. avgust 2021 10:05)

    # Link komentara

  15. Samo se vi klanjajte "duboko" kojekakvim probisvetima, to je u stvari vaša slika...
    (Milan, 2. avgust 2021 09:24)

    # Link komentara

  16. svima nama da se podeli po milion dolara da ulozimo u neki posao tesko da bi i u plusu ostali a kamoli postali vodeci u svetu ... svaka mu cast a zavist je i razumljiva a i vecna kategorija
    (oglo, 1. avgust 2021 23:35)

    # Link komentara

  17. Otkud Rimcu novci za nabavku dijelova i isplatu plaća za 20 zaposlenih s koliko ih je startao? I tu počinje glavni problem za objašnjenje Rimčevog uspjeha: otkud mu uopće novci? Nešto o čemu Rimac nerado priča.

    Odgovor je karakteristično pretvorbeno-privatizacijski, simptomatičan za transfomaciju u kapitalistički sustav jer svaki kapitalist mora nekako doći do početnog kapitala. Rimčevom ocu sudilo se za gospodarske malverzacije sa zemljištem (u aferi se pojavljuju i Ivo Sanader i Ivan Šuker kao sive političke eminencije) iz kojih je na kraju navodno izvukao 333 milijuna kuna. Na osječkom županijskom sudu osuđen je na tri godine i deset mjeseci zatvora. Vrhovni je sud 2014. godine ukinuo presudu. Na ponovljenom je suđenju oslobođen no USKOK-ova žalba još je u postupku. I nije to bio prvi problem sa zakonom Rimca seniora jer, kako je 2005. godine objavila Slobodna Dalmacija, za njim je zbog utaje poreza u Njemačkoj bila raspisana Interpolova tjeralica što je kasnije rezultiralo hapšenjem u Srbiji. Proveo je mjesec dana u zatvoru u Novom Sadu, izručen je u Njemačku i pušten nakon što je platio kaznu.

    Mate Rimac nije kriv za grijehe svog oca, ali je postao posredni akter jer mnogi smatraju da je taj zamračeni novac (ili njegov dio) investiran u njegov hobi.
    (joks, 01. avgust 2021 18:0

    a sve to mozda i stoji al na kraju sve je zavsilo u hrvatskoj i napravljena je mega fabrika koja je priznata od vodecih svetskih igraca u toj industriji a sve je hrvatski proizvod. velika je to stvar frendu i ogromna reklama. obicno lova od takvih malverzacija zavrsi u poreskim rajevima oprana i u posedu par ljudi koji se vozaju jahtama po jadranu. ovo je dobro ulozeno i vratice se brzo. neko bi uvatio maglu i nestao i zaboravili bi ga za 2meseca. ovaj covek se borio sa 1000 stresova napada i pritisaka uvek je bio na ivici a izgurao. ima najbolji elektricni superauto a pravi baterije za ostale u istoj ili ti po meni nizoj klasi.
    vecina nas ne zna tocak zameniti
    ako mu je stari mazno lovu i neka je ,dobro je ulozena ,svejedno bi neko drugi i zbrisao u neku jazbinu.
    ono duboki naklon ovom coveku, vidi se na njemu da je covek na mestu, smrada svi znamo prepoznati na prvu a on to nije.
    (genijalac, 1. avgust 2021 22:32)

    # Link komentara

  18. bio dete a budzio opake masine
    (genijalac, 1. avgust 2021 22:13)

    # Link komentara

  19. I šta je to on postao danas, hohštapler u kariranom sakou?
    (Bini, 1. avgust 2021 17:43)

    Postao veci nego nasa autoindustrija, o cekaj, mi je ni nemamo.
    (Mirko_nis, 1. avgust 2021 19:49)

    # Link komentara

  20. @ Bini @ joks
    Tom hohstapleru mozes samo da pljunes pod prozor. I da pitas celne ljude WW,Porsea,Hyndaia... zasto ulazu stotine miliona € u hohstaplerovu firmu.
    A za Rimca seniora sve je Mate objasnio. Cak i da je istina to sto aludiras zamisli koliko ima djece bogatih roditelja koji parazitiraju od njihovih para. Arkan se nakrao i napljackao toliko da " srpska majka" i cijela familija u slijedecih 100 godina ne mogu potrositi. I sta pametno rade i stvaraju? Boksuju u namjestenim mecevima,vise po salonima ljepote i prodaju Srbima mu.a za bubrege. Sta su dobro za srpski narod napravili od tih " krvavih para"? Mate Rimac je za HR a usudio bih se reci i za regiju napravio vise nego svi ex YU politicari zajedno. Cak i da je poceo sa" prljavim parama svojim radom ih je oplemenio i oprao i na neki nacin okajao eventualne grijehe svoga oca.
    (Klasa optimist, 1. avgust 2021 19:17)

    # Link komentara

  21. Otkud Rimcu novci za nabavku dijelova i isplatu plaća za 20 zaposlenih s koliko ih je startao? I tu počinje glavni problem za objašnjenje Rimčevog uspjeha: otkud mu uopće novci? Nešto o čemu Rimac nerado priča.

    Odgovor je karakteristično pretvorbeno-privatizacijski, simptomatičan za transfomaciju u kapitalistički sustav jer svaki kapitalist mora nekako doći do početnog kapitala. Rimčevom ocu sudilo se za gospodarske malverzacije sa zemljištem (u aferi se pojavljuju i Ivo Sanader i Ivan Šuker kao sive političke eminencije) iz kojih je na kraju navodno izvukao 333 milijuna kuna. Na osječkom županijskom sudu osuđen je na tri godine i deset mjeseci zatvora. Vrhovni je sud 2014. godine ukinuo presudu. Na ponovljenom je suđenju oslobođen no USKOK-ova žalba još je u postupku. I nije to bio prvi problem sa zakonom Rimca seniora jer, kako je 2005. godine objavila Slobodna Dalmacija, za njim je zbog utaje poreza u Njemačkoj bila raspisana Interpolova tjeralica što je kasnije rezultiralo hapšenjem u Srbiji. Proveo je mjesec dana u zatvoru u Novom Sadu, izručen je u Njemačku i pušten nakon što je platio kaznu.

    Mate Rimac nije kriv za grijehe svog oca, ali je postao posredni akter jer mnogi smatraju da je taj zamračeni novac (ili njegov dio) investiran u njegov hobi.
    (joks, 1. avgust 2021 18:03)

    # Link komentara

  22. I šta je to on postao danas, hohštapler u kariranom sakou?
    (Bini, 1. avgust 2021 17:43)

    # Link komentara