1. Ovaj sto je vozio 4 meseca ne registrovan bi morao kod pshiloga pre nego sto sedne za volan ponovo. Ocigledno da nesto nije u redu sa njim.
    (Tako je u normalnim zemljama., 15. maj 2021 14:16)

    # Link komentara

  2. Zašto posle dva tri ista prekršaja nisu otišli na adresu i skinuli mu tablice nego ga svaki dan snimali 4 meseca. Pljačka
    (Zoki, 14. maj 2021 21:35)

    # Link komentara

  3. Koji je smisao kazne koja stigne posle vise meseci? Valjda kazna sluzi da odvrati od takvog ponasanja. Zamislite efekat da par sekundi posto se ucini prekrsaj vlasniku stigne sms, mail ili sta vec sa obavestenjem da je prekrsaj registrovan i u proceduri.
    (Pancevac, 14. maj 2021 17:57)

    # Link komentara

  4. institucije ne postoje kod nas zapamtite?!!
    (Dezon, 14. maj 2021 17:01)

    # Link komentara

  5. Na uštrb čega bi ti širio saobraćajnice? Trotoara, biciklističkih staza ili zelenih površina? Da bi nešto proširio nešto drugo moraš da skupiš...
    Broj vozila na ulicama se smanjuje drugačije ali ta rešenja vozači ne bi dočekali sa oduševljenjem. Smanjenje broja parking mesta, stroga kontrola izduvnih gasova i ekološka taksa, proširenje pešačko-biciklističkih zona, naplata ulaska u centar, skuplja registracija i osiguranje vozila...
    (copenhagenize, 14. maj 2021 09:38) # Link komentara

    A ja mislio da se resava tako sto svaka porodicna zgrada mora da ima parking mesta koja odgovaraju broju stanova + 10 parking mesta za goste stanara zgrade a koji su vlasnistvo zgrade i placaju se iz sredstava za odrazavanje zgrade. A svaka poslovna zgrada da ima propisan broj parking mesta koji odgovara velicini zgrade i broju zaposlenih u njoj + dodatni broj za posetioce zgrade. Sve moze da se resi kad se hoce ali bitno je uzeti pare i dati dozvole da se grade rugla bez parkinga pa po centru nemas gde da parkiras.
    (Milutin, 14. maj 2021 14:06)

    # Link komentara

  6. "Zato u svetu, jednom registrovan auto, ostaje registrovan. Samo kod nas godisnja pljacka."
    Nije bas tako, to prilicno zavisi od zemlje do zemlje. Svuda imas bar neku akciju koju moras da periodicno ponavljas. Ono sto imas u svim zemljama moras da imas osiguranje - sto ne znaci da se obnavlja svake godine, negde mozes da potpises trajni ugovor. Mnoge zemlje traze da obavis periodicno tehnicki pregled. S tim da se za nove automobile on ne trazi i neko vreme se ne radi na godinu dana nego na dve godine. Neke savezne drzave u SAD ne traze tehnicki, ali traze merenje izduvnih gasova. Neke ne traze nista. U mnogim zemljama postoje neke takse koje se placaju, slicno kao u Srbiji, ali nisam cuo da jos neka zemlja ima "porez na lukzuz" kao Srbija pa da to kosta nekoliko stotina evra. Po pravilu je najveci trosak osiguranje.
    (T, 14. maj 2021 12:51)

    # Link komentara

  7. Zato u svetu, jednom registrovan auto, ostaje registrovan. Samo kod nas godisnja pljacka.
    (Paranormal Dimension, 14. maj 2021 09:59)

    # Link komentara

  8. Bolje da ste te novce dali na proširenje postojećih saobraćajnica nego na kamere. Na ulicama odavno više nema mesta za ovoliki broj vozila.
    (Vakcinisan, 13. maj 2021 10:20)

    Na uštrb čega bi ti širio saobraćajnice? Trotoara, biciklističkih staza ili zelenih površina? Da bi nešto proširio nešto drugo moraš da skupiš...
    Broj vozila na ulicama se smanjuje drugačije ali ta rešenja vozači ne bi dočekali sa oduševljenjem. Smanjenje broja parking mesta, stroga kontrola izduvnih gasova i ekološka taksa, proširenje pešačko-biciklističkih zona, naplata ulaska u centar, skuplja registracija i osiguranje vozila...
    (copenhagenize, 14. maj 2021 09:38)

    # Link komentara

  9. A zašto mu odmah nije stiglo rešenje, nego tek posle 4 meseca, kada ste napakovali kazne?
    (MomaSRB, 13. maj 2021 10:39)

    Zašto on nije registrovao vozilo tokom ta četiri meseca nego je svakodnevno ponavljao prekršaj? Moguće je da su ga primetili tek u četvrtom mesecu pa su pregledali ranije snimke i videli da svaki dan krši zakon.
    (Nintendo, 14. maj 2021 09:24)

    # Link komentara

  10. efikasna država!? skupilo se 84 naloga!? sramota. šta se tim postiže, osim što mu neko dobar sa vlasti šacovao kuću ili stan koju će mu uzeti za džabe!? čista pljačka gradjana
    (hadžija, 13. maj 2021 10:18

    Sacovao kucu nekom ko nema para da registruje automobil :)
    (Straight Outta München, 14. maj 2021 08:39)

    # Link komentara

  11. Podrzavam kaznjavanje ali bi ovi paraziti u drzavnim firmama mogli barem maaali minimum da uloze u svoj posao. Cetiri meseca?!! Pa kao da je jedna osoba u kancelariji, a ne njih 300 po zgradi! Hocemo kamere u svim drzavnim institucijama pa da vidimo sta tacno rade paraziti na koje bacaju nas novac, cisto zabave radi...
    (Tafak, 14. maj 2021 04:19)

    # Link komentara

  12. Ovo je apsolutno krivicna odgovornost ali ne vozaca koji kada je prvi put snimljen je pocinio prekrsaj i trebalo ga je sankcionisati prekrsajnom prijavom, krivicna odgovornost je drzave koja ceka da neko ponovi isti prekrsaj vise puta a da pritom nije dobio prekrsajni nalog za prvi preksaj.
    Daleko da ovde bilo sta opravdavam samo nije po zakonu delovano na ucinjeni prekrsaj, ako idemo tom logikom moglo je tako i godinu dana, zar treba nekoga pustiti da ubije vise osoba pa da mu se sudi za sve ili cim se utvrdi delo reaguju institucije.
    (Dragan, 14. maj 2021 03:30)

    # Link komentara

  13. Ovo da je neka drzava policija bi otisla kod coveka na vrata i rekla “gospodine vaš automobil nije registrovan molimo vas da reg svoj auto kako ne bistr placali kazne. Dovidjenja i prijatno”. A ne ovako kao lešinari čekaju da se kazne skupljaju. Srpska policija nije u službi naroda nego u službi vlasti
    (5r373n, 13. maj 2021 23:57)

    # Link komentara

  14. Samo cepaj, sto vise kamera molim. Svuda da se postave kamere. To je jedini nacin da balkanci pocnu postovati saobracajne propise. Zestoko po novcaniku i oduzimanje vozackih. Hahhahha. Joj jest mi drago. Taman me oraspolozilo pose celodnevnog gledanja balkanaca kako ponosno krse propise dok voze. Jos kad ga vidim namejanog dok stoji na pesackom, a ja zaobilazim, onda sam svaki dan sve odlucniji da ih za svaku sitnicu cimam. Dlaku dlake u jajetu balkancima treba traziti.
    (Auto.BOY, 13. maj 2021 23:40)

    # Link komentara

  15. Sad covek lepo da plati kaznu ili da ide na sud i kad sve to resi, pokupi porodicu i pravac iseljenje iz Svrbije, jer ovde je jedini cilj samo pljacka gradjana. Sta ako je covek smetnuo sa uma da mu je istekla registracija? Da li je to nemoguce u ekonomskom tigru gde ako radis kod privatnika imas samo za koske, ne dobijas odmor, bolovanje, imas manje prava nego rob, pod stresom si svaki dan...Pa jos ga cekali mesecima da ga deru, ako je kamera snimila prekrsaj zasto nalog nije napisan u roku od 8 dana i poslat na adresu? Gde je odgovornost policije koja kontrolise kamere i suda?
    (Mirko, 13. maj 2021 22:21)

    # Link komentara

  16. Zar nije zabranjeno visestruko sudjenje za isti prekrsaj dok se ne izrekne kazna za isti?
    (V for Vendetta, 13. maj 2021 22:01)

    # Link komentara

  17. Zašto se ne postavi svuda saobraćajni znak gde snima kamera?
    (Milan, 13. maj 2021 21:56)

    # Link komentara

  18. Kad ce ovi azurni vlastodrsci da plate lecenje malom Gavrilu? I ostaloj deci?
    Otmu pare, i?

    Ajd' malo na tu temu.
    (iks, 13. maj 2021 21:43)

    # Link komentara

  19. @(GuA, 13. maj 2021 16:35)

    Drzava je svojim necinjenjem doprinela da se prekrsaj ponavlja iz dana u dan dovodeci ostale vozace u opasnost uslovno receno, tako da ima osnova da se trazi da se kazna ili smanji ili da drava plati kaznu sama sebi, a odgovorna lica u drzavi za neobavljanje svoje duznosti da dobiju odgovarajucu kaznu, najcesce u vidu smanjenja plate ili suspenzije, u slucaju ponavljanja i u vidu otkaza. U svakom slucaju ima osnova da se tuzi drzava. Ishod je ovde u vek neizvestan.
    (Veliki Perica, 13. maj 2021 20:40)

    # Link komentara

  20. @Djorke

    Potpisujem od prve do poslednje reči.
    (mile rizik, 13. maj 2021 18:49)

    # Link komentara

  21. ... ni meni nisu dali dnevnice za Kosovo već 21 god. Čekam još da naraste kamata pa da tužim ...
    (S, 13. maj 2021 17:58)

    # Link komentara

  22. Drzava je duzna da ga iskljuci iz saobracaja sto pre. A on je duzan da se registruje. Znaci ovde su zakon prekrsile obe strane, to je cinjenica. I zato mogu jedni druge da tuze.
    (kratko i jasno, 13. maj 2021 14:35)

    I tako mali Perica shvata drzavu u kojoj moze da radi sta hoce. Ali tako to biva kada se dozvola kupuje.
    (GuA, 13. maj 2021 16:35)

    # Link komentara

  23. Vozio baja 4 meseca neregistrovan auto i dobio 84 prekršajna naloga, pazi ti koliko je on daleko dogurao. A mi ostali smo verovato budale, što plaćamo sve što treba i vozimo po propisima.
    Mene kaznili kod sajma što sam vozio žutom trakom 3m jer sam pokušavao da skrenem pa sam se prestrojio malčice ranije i pritom nikoga ugrozio nisam, a toliki bahati - nikom ništa. Kad vidim kako se danas vozi i šta se radi,dođe mi da prodam auto dok još mogu da ga registrujem. Ima da se vozim taksijem ili unirent.om, jeftinije i manje me boli glava.
    Ovo je sve otišlo dođavola.
    (Milutin, 13. maj 2021 16:08)

    # Link komentara

  24. Nisam siguran da je za isto delo moguce naplatiti vise puta kaznu.
    (T, 13. maj 2021 12:40)

    Komentar koji je apsolutni pobednik svih vremena. I jos uknjižio pluseve.

    Pa ti druže probaj, namesti se da ti jednom naplate pojas, preboliš pet hiljada i doživotno više nema vezivanja. A?
    (čiča, 13. maj 2021 15:53)

    # Link komentara

  25. Ne razumem ja vas, ljudi? A zasto vecina nas u ovoj zemlji, registrujemo svoja vozila, placamo porez, komunalije, struju, vodu, sve? Zasto ja da zalim nekog buzdovana, koji nece da registruje vozilo, a hoce da vozi, da te isece, da te cukne, da ti se unosi u facu, ako hoces da udjes ispred njega, zasto? Automobil nije obavezan, ako nemas para da ga popravljas, registrujes, lepo na autobus, majstore! Cuj, da tuzi drzavu sto ga je pustila da cini prekrsaj?!? Pa gde to na planeti ima, ajde kazi, gde?
    (peca, 13. maj 2021 15:50)

    # Link komentara

  26. ovo iz žutih medija, ne znam da li je tačno:
    ŽUTA TRAKA

    1. Brankov most - u oba smera

    2. Raskrsnica Bulevara despota Stefana i Jovana Avakumovića

    3. Bulevar vojvode Mišića - Beogradski sajam

    4. Bulevar vojvode Mišića - od Radničke do "Tempa" (u planu)

    5. Jurija Gagarina - od Buvljaka do Bloka 70

    6. Omladinskih brigada - od Jurija Gagarina do GO Novi Beograd

    7. Sarajevska - od Višegradske do Balkanske

    8. Bulevar oslobođenja - od Veterinarskog fakulteta do Slavije

    9. Raskrsnica Bulevara Mihajla Pupina i Milentija Popovića

    10. Ilije Garašanina - od Ulice majora Ilića do Takovske (u planu)

    11. Višnjička - od Ulice Vuka Vrčevića do Rospi ćuprije (u planu)
    (Gagi, 13. maj 2021 15:35)

    # Link komentara

  27. I u Gb i It se može voziti neregistrovan dok vas ne uhvate. A puštati nekog 4 meseca da ponavlja prekršaj je za krivičnu odgovornost.
    (Vozač, 13. maj 2021 15:29)

    # Link komentara

  28. Skoro sam napravio ozbiljan prekrsaj. Nadam se da nece nista stici!
    (Neca Kerabeca, 13. maj 2021 15:01)

    # Link komentara

  29. Zasta treba da tuzi drzavu? Jer su ga pustili da vozi neregistrovan auto 4 meseca? On jadan, malo tupav, nije znao da se auto registruje? Da li treba drzava i pelene da vam menja posto neki ocigledno nisu sposobni?
    (Buzdovanima je drzava kriva za sve., 13. maj 2021 12:46)

    Drzava je duzna da ga iskljuci iz saobracaja sto pre. A on je duzan da se registruje. Znaci ovde su zakon prekrsile obe strane, to je cinjenica. I zato mogu jedni druge da tuze.
    (kratko i jasno, 13. maj 2021 14:35)

    # Link komentara

  30. Djorke - ubi te taj nedostatak reda - a Onu zenu na naplatnoj rampi, Ko ubi - Kamera bas nije radila kada je NN lic(?!) kroz maglu oduzimalo zivot - taj sistem gde anonimusa Deres a Funkcioneri (.eru) po narodu je bukvalno Ubitacan ! Kako je moguce da je neko vozio ne registrovan a Nije vratio tablice nakon zakonskog roka - sta radi policija u ovoj zemlji osim sto iskace iza zbunja da otme pare vozacima ! Kakvo zlo je postao zivot u Lideru Regiona a i Sire na planeti !!
    (Stanko -obicaji su stariji od zakona !, 13. maj 2021 14:12)

    # Link komentara

  31. Zbog visestrukog cinjenja Istog prekrsaja .... ! Pitam - ZASTO sud ne sudi efikasno jer Bezbroj tuzbi je podneto protiv firme za privatno obezbedjenje G4S takodje zbog visestruko ( 100 % ) cinjenja Istog prekrsaja prema svojim radnicima - na ime - Troskovi prevoza se ne placaju vec se svima linearno daje smesno mala suma ?! Tuzbu sam podneo pre tri godine a jos uvek nije doneta Prvostepena presuda ?! Kako ste samo efikasni kada otimate od vozaca ( iz primera ) pare za budzet R.Srbije !
    (Stanko -obicaji su stariji od zakona !, 13. maj 2021 14:02)

    # Link komentara

  32. Ako sistem izdvoji prekršioca onda je deduktivno logično da ga što hitnijr upozori i spreči da nagomilava posledice koje su sve opasnije i rizičnije po ostale učesnike u saobraćaju... A kazna je ta koja, dalje utiče vaspitno na prekršioca, a i na ostale preventivno, poučeni iskustvom prekršilaca...
    Dakle ovo je bruka za sistem kamera i saobraćajne policije koja tako anahrono naplaćuje(i svoju i tuđu)nemar, i neažurnost, kao isplativu... Što je paradoks i nonsens.
    (Mediocritical, 13. maj 2021 09:20)

    SVe ste u pravu, svrha saobracajne kontrole je prevencija a ne kaznjavanje - mislim, tako bi trebalo da bude i tako je u civilizovanim zemljama. PRimer iz HOlandije od pre nekoliko godina (mozda se desava i danas, ali tada sam to video): policija organizovala raciju po gradu i zaustavljala bicikliste koji nemaju svetlo. Umesto da im naplate kazne, dali su im svetlo za neke male pare.
    Ovaj covek bi, da je odmah opomenut, platio prvu kaznu i odmah registrovao auto (jer bi shvatio da kontrolisu). Sa oba postupka bi punio drzavnu kasu. Ovako nece moci da plati toliku kaznu, razvlacice se po sudovima, a to ce biti trosak i za njega i za drzavu.
    Po mome, jedna od glavnih odlika uspesnih zemalja je to sto misle sire i vise unapred. U Srbiji je sve da se drpi od danas do sutra, sto na duze staze ispadne skuplje.
    (duze staze, 13. maj 2021 13:45)

    # Link komentara

  33. Trebalo je to po broju kamera pa onda duplo pošto se i vraćao istim putem. Vrlo brzo bi došli do stoka eura. Ko jebe zdrav razum a tek zobs koji kaže da se mora isključuti iz saobrsćaja a ne puštati mesecima...
    (Ha ha, 13. maj 2021 13:28)

    # Link komentara

  34. Bravo, napokon kazne! Ne razumem sta znaci da je javnost u Srbiji ostala sokirana???
    (tosamja, 13. maj 2021 13:23)

    # Link komentara

  35. Cast izuzecima ali mi se cini da Srbima treba policajac po glavi stanovnika. A nisam siguran da bi i to pomoglo da se uljudimo kao nacija.
    (GuA, 13. maj 2021 13:11)

    # Link komentara

  36. I što je napisao neko dole, ČETIRI MESECA ovog sa neregistrovanim autom nisu mogli da isključe iz saobraćaja, kao potencijalnu opasnost, nego su čekali da mu se nagomila hiljade eura kazne. Iako je u prekršaju, TAJ TREBA DA TUŽI I GONI "DRŽAVU" DO STRAZBURA.
    (neutralno zapažanje, 13. maj 2021 11:45)

    Zasta treba da tuzi drzavu? Jer su ga pustili da vozi neregistrovan auto 4 meseca? On jadan, malo tupav, nije znao da se auto registruje? Da li treba drzava i pelene da vam menja posto neki ocigledno nisu sposobni?
    (Buzdovanima je drzava kriva za sve., 13. maj 2021 12:46)

    # Link komentara

  37. Mogli su da sacekaju godinu dana da se nakupi jos vise. Pa da coveku oduzmu svu imovinu...
    (bane, 13. maj 2021 12:42)

    # Link komentara

  38. Nisam siguran da je za isto delo moguce naplatiti vise puta kaznu.
    (T, 13. maj 2021 12:40)

    # Link komentara

  39. Sa našim voznim parkom koji je star preko 15. godina, ako nemaš minimum 500 evra godišnje za registraciju i redovno održavanje vozila, onda ne bi trebalo ni da voziš auto. Voziš neregistrovani auto...Ej, bre...I onda ne valja Zakon, ne valja vlast, ne valja signalizacija na drumovima, kriv je Žika, kriv je Mika...Niko nije kriv, već smo mi podivljali i izgubili vezu sa normalnim ponašanjem.
    (Over And Out, 13. maj 2021 12:30)

    # Link komentara

  40. Bolje da pošalju policiju na poznate lokacije da počne bahatima da pišu kazne jer vrše opstrukciju saobraćaja (Beogradska ulica kod Bucko pice svakodnevno zatvorena traka...banke po V stepe parkiraju svakodnevno i teraju nas da vozimo upravo tom žutom trakom...itd itd) Ali ne, komuinalci i saobraćajci parice u džep i zaobilaze svima dobro poznate lokacije, ali će Žiki iz Mladenovca da naplate kaznu jer je vozio neregistrovanu Ladu do njive...
    (Ckedo, 13. maj 2021 12:12)

    # Link komentara

  41. U civilizovanim zemljama, na kolovozu su jasno OBELEŽENE ZONE gde i kad i zašto vas snima kamera, OD-DO, jer je CILJ PREVENCIJA, a ne DRPANJE PARA OD GRAĐANA. I što je napisao neko dole, ČETIRI MESECA ovog sa neregistrovanim autom nisu mogli da isključe iz saobraćaja, kao potencijalnu opasnost, nego su čekali da mu se nagomila hiljade eura kazne. Iako je u prekršaju, TAJ TREBA DA TUŽI I GONI "DRŽAVU" DO STRAZBURA.
    (neutralno zapažanje, 13. maj 2021 11:45)

    # Link komentara

  42. Bilo je je lepo u BG-u, milion automobila ko ce vas naci ako niste registrovani ali eto i tome dodje kraj... mislim da ove kazne i cifre koje se pominju nece proci nigde na sudu, isto kao kamate i kamate na kamate u pojedinim slucajevima dugovanja drzavi...
    (jo, 13. maj 2021 11:30)

    # Link komentara

  43. Nisam dolazio u Beograd od kad su postavili kamere. A i ako se zajebem da dodjem, bicikla i lagano.
    (Gagi Zlatibor, 13. maj 2021 11:04)

    # Link komentara

  44. Не мораш да платиш толико. Лепо одеш у затвор на 60 дана што је максимум за прекршајну казну и решиш проблем. Таман се и одмориш јер будеш смештен у део затвора са прекршајцима где нема окорелих криминалаца и атмосфера је ок.
    (goxy, 13. maj 2021 10:45)

    # Link komentara

  45. A zašto mu odmah nije stiglo rešenje, nego tek posle 4 meseca, kada ste napakovali kazne?
    (MomaSRB, 13. maj 2021 10:39)

    # Link komentara

  46. Bolje da ste te novce dali na proširenje postojećih saobraćajnica nego na kamere. Na ulicama odavno više nema mesta za ovoliki broj vozila.
    (Vakcinisan, 13. maj 2021 10:20)

    # Link komentara

  47. @Mediocritical

    Pa evo, sada je edukovan i naucio je lekciju, a posto je vest rasirena - mnogi se upamtiti.

    Pola se salim, a pola sam ozbiljan. Mislim, kapiram sta kazes da sistem treba biti brzi i prvenstveno da edukuje, mada izvini ali covek opusteno mesecima vozi neosiguran kroz saobracaj. Da je nekog lupio sta onda ? Onda te upute na parnicu sa njim koja traje i traje, a kosta zivaca vise nego para. Tesko mi je sada da ga zalim jer smatram voznju neregistrovanog auta stvarno bahacenjem. Ovaj sa kaznom od 700 i kusur hiljada takodje ... SVAKI dan pravio jedan te isti prekrsaj. Izvini, ali to je da mu pomnozis kaznu sa brojem prekrsaja, a ne da sabiras.

    A tacno imam i taj tip ljudi pred ocima, jer gledam komsiju svaki dan kako prolazi na crveno. Mala smo ulica koja izlazi na prometnu, pa semafor dugo drzi, a njegova logika je "ja ovde zivim i vidim da ne ide niko, sta da cekam bezveze". Da stave kameru, ne bi ga zalio ni malo.

    Mozda zvucim surovo, ali mene ubija taj nedostatak reda kod nas, nekako imam utisak da svakodnevno 100 ljudi snizi kvalitet zivota 100.000 ljudi oko njih.
    (Djorke, 13. maj 2021 10:19)

    # Link komentara

  48. efikasna država!? skupilo se 84 naloga!? sramota. šta se tim postiže, osim što mu neko dobar sa vlasti šacovao kuću ili stan koju će mu uzeti za džabe!? čista pljačka gradjana
    (hadžija, 13. maj 2021 10:18)

    # Link komentara

  49. E ako stvarno kaznite ove iz V.Stepe ja cu da se sokiram sad odmah.
    (meh, 13. maj 2021 09:22)

    # Link komentara

  50. Nije suština sistema da inkasira kazne od kojih komercijalno živi...
    Ovde sistem treba da reaguje u zakonskim i vremenski efikasnim okvirima što je suština prevencije, održavanjem reda.
    Ako sistem izdvoji prekršioca onda je deduktivno logično da ga što hitnijr upozori i spreči da nagomilava posledice koje su sve opasnije i rizičnije po ostale učesnike u saobraćaju... A kazna je ta koja, dalje utiče vaspitno na prekršioca, a i na ostale preventivno, poučeni iskustvom prekršilaca...
    Dakle ovo je bruka za sistem kamera i saobraćajne policije koja tako anahrono naplaćuje(i svoju i tuđu)nemar, i neažurnost, kao isplativu... Što je paradoks i nonsens.
    (Mediocritical, 13. maj 2021 09:20)

    # Link komentara

  51. Žeži, brale!!!
    (knez, 13. maj 2021 09:10)

    # Link komentara

  52. ja sam vise sokiran cinjenicom da nas i u toaletu snimate.
    (strucnost ispred politike, 13. maj 2021 08:56)

    # Link komentara