1. Jedna kanta manje na ulicama. Nadam se da će vozač tesle sada kupiti neki pravi automobil.
    (Mr Majestyk, 04. avgust 2020 08:42)
    Mozda nissan sentru?
    (achtwn, 6. avgust 2020 18:12)

    # Link komentara

  2. Čim se negde spomene Tesla, odmah ima neko ko spomene kako imaju jak marketing, a Tesla uopšte nema budžet za marketing. Nigde se ne reklamiraju, ne zakupljuju bilborde ili Superbowl termine. Automobile prodaju na preporuku i za sada im ide dovoljno dobro. Cenu određuju prema interesovanju tržišta, što će reći da je spuste kada potražnja oslabi. Dakle, prodaju koliko mogu da proizvedu. Šta će im onda marketing?
    (Gradimir, 3. avgust 2020 18:52)

    Ne znam da li si upoznat kako ameri rade marketing i brendiraju neki proizvod. Najlaksi primer ti je odmah u videu- Tesla and "white car". Isto tako, za sve telefone je cellphone a za jabuku iPhone, imas gomilu primera takvih, u americi svako spominjanje kosta, bilo da je u programu, seriji, filmu ili novinama
    (lol, 6. avgust 2020 15:08)

    # Link komentara

  3. Pricajte sta hocete, ali Tesla je daleko ispred svih. Meni se jedino ne svidja dizajn. Izgleda nekako jeftino, pogotovo volan.
    Sto se tice ovoh snimka, dobro pokazuje koliko je bitno imati auto novije generacije i da imate vazdusne jastuke i sa strane. Sva sreca sto je vozac belog automobila to imao. Da je imao neki stari auto, ne bi dobro prosao.
    (s, 4. avgust 2020 12:30)

    Ali tesla se bas pronasa kao stari automobili, pri udesu se raspada. Kako je onda ispred svih ? Nissan-u trebna zameniti krilo i haubu a tesla je za otpad... AKo je to ispred svih, onda samo napred tesla...
    (asd, 5. avgust 2020 09:13)

    # Link komentara

  4. Pricajte sta hocete, ali Tesla je daleko ispred svih. Meni se jedino ne svidja dizajn. Izgleda nekako jeftino, pogotovo volan.
    Sto se tice ovoh snimka, dobro pokazuje koliko je bitno imati auto novije generacije i da imate vazdusne jastuke i sa strane. Sva sreca sto je vozac belog automobila to imao. Da je imao neki stari auto, ne bi dobro prosao.
    (s, 4. avgust 2020 12:30)

    # Link komentara

  5. Jedna kanta manje na ulicama. Nadam se da će vozač tesle sada kupiti neki pravi automobil.
    (Mr Majestyk, 4. avgust 2020 08:42)

    # Link komentara

  6. I opet Srbende, udaraju na Teslu, spominju teorije zavere, reklama Tesle... Mala televizija, lokalne vesti, normalna stvar da se ovako nesto prikaze. Plasimo se napretka kao pecinski covek vatre, zato sto tu gde jesmo.
    (Wumbo, 4. avgust 2020 08:31)

    # Link komentara

  7. @batica
    Nisam naivan već optimista. Nadam se boljoj budućnosti. Čitam pozitivne vesti. Ne gledam rijalitije. Volim tehnologiju. Imam veru u ljude, izuzev političara. Oni su najgori talog svakog društva i izuzeci su retki, i zato je zadatak svakog od nas da takvog prepozna i da ga podrži. Pozdrav i tebi.
    (Gradimir, 4. avgust 2020 07:55)

    # Link komentara

  8. @Gradimir
    Nisi nikad pomislio o sebi da si ponekad naivan?Lepa osobina ali samo dok si dete.
    (batica, 3. avgust 2020 21:24)

    # Link komentara

  9. Meni bi prijao sudar sa ovom voditeljkom...


    😏
    (Brdjanin, 3. avgust 2020 20:46)

    # Link komentara

  10. Za ove kojima nije jasno: zašto je udes u kojem učestvuje Tesla vest u celom svetu? Već ne znam koji put. I svaki put Tesla se pokaže bolje. Ok teži je auto, baterije su u podu, niže je težište pa je teže da se prevrne, ali ovo bombardovanje sa udesima ili "udesima" je stvarno odvratno.
    (w, 03. avgust 2020 18:33)

    Ovo je program lokalne tv stanice u Americi, nešto kao jutarnji program. Pokazuju ljudi šta se dešava. Stvar je u tome što sada u N. Americiima ima dosta Tesli na putevima pa i oni učestvuju u sudarima. Ovde je marketin samo u vašoj glavi.Inače jeziv udes. Ovaj beli Nissan je već bio u vazduhu kada je uleteo u snimak i udario Teslu. Ko zna kojom je brzinom išao. Sreća niko nije stradao..
    (Toronto, 3. avgust 2020 20:12)

    # Link komentara

  11. Vozač belog auta je zahvaljujući dobrim sistemima bezbednosti dobro prošao u ovoj situaciji. (vidi se na snimku)
    (Džej, 3. avgust 2020 20:10)

    # Link komentara

  12. jel vidite braćo srbi kako tesla uvek sa sve 4 gume ostaje na putu dok se drugi rolaju ko palačinke. čak i kada razvaljuje kamion na autoputu. sigurnost na prvom mestu moji srbi, ko voli svoju porodicu, uzme svakome po teslu.
    (vruća jaretina, topi se u ustima, 3. avgust 2020 20:05)

    # Link komentara

  13. Čim se negde spomene Tesla, odmah ima neko ko spomene kako imaju jak marketing, a Tesla uopšte nema budžet za marketing. Nigde se ne reklamiraju, ne zakupljuju bilborde ili Superbowl termine. Automobile prodaju na preporuku i za sada im ide dovoljno dobro. Cenu određuju prema interesovanju tržišta, što će reći da je spuste kada potražnja oslabi. Dakle, prodaju koliko mogu da proizvedu. Šta će im onda marketing?
    (Gradimir, 3. avgust 2020 18:52)

    # Link komentara

  14. Za ove kojima nije jasno: zašto je udes u kojem učestvuje Tesla vest u celom svetu? Već ne znam koji put. I svaki put Tesla se pokaže bolje. Ok teži je auto, baterije su u podu, niže je težište pa je teže da se prevrne, ali ovo bombardovanje sa udesima ili "udesima" je stvarno odvratno.
    (w, 3. avgust 2020 18:33)

    # Link komentara

  15. Neverovatno dokle ide Teslin marketing.
    (w, 3. avgust 2020 18:05)

    # Link komentara