1. taj sertifikat ne vazi nigde sembkod nas. Tako da, i ko ga izvadi, vazi samo u srbiji.
     (ja, 22. oktobar 2019 00:02)

    # Link komentara

  2. ja sam proslog meseca prebacio dozvolu koja je bila izdata u Slo sa upisanim kodom 95 na nasu.Ne samo sto nisu upisali kod u dozvolu vec su mi i ogranicili dozvolu za sve kategorije na 3 god.U sloveniji sam dozvolu platio 5 evra a ovde 145 evra.Ko je ovde lud?Jeli malo da su uzeli recimo 50 evra nego ni manje ni vise 145 sa prevodom koji kosta 1200 din.
     (trpkovic, 20. oktobar 2019 09:41)

    # Link komentara

  3. A sertifikat za cistace ulica, baba sere, gradjevince koji ugradjuju stiropor, automehanicare, kasirke, nosace dzakova na slepu, svirace po ulicama, pantomimicare .....?
    (Jos agencija u Bg, i Beogradjani moraju da jedu, 19. oktobar 2019 15:33)

    # Link komentara

  4. ovo je prvi dokument koji nema rok trajanja. ja ne mogu da verujem da je tako nesto ikada izdato od kad je srbija samostalna.
     (nebitan srbin, 18. oktobar 2019 18:53)

    # Link komentara

  5. Molim Vas... Izdati Sertifikat o stručnoj kompetentnosti i kvalifikacionu karticu mora da ima svaki vozač kome je upravljanje vozilom osnovno zanimanje kada upravlja vozilom C, C1, D, D1, CE, CE1, DE ili D1E kategorijom, samo može banana država ili budale? Šta kaže na to Agencija za bezbednost saobracaja??? Kako neko zna, da li je neko strucno osposobljen? I da li neko zna šta je Cide 95 ili šta su tih 5 modula, koje svi vozaci u EU treba da imaju u vozačkoj dozvoli! Bez njih ne mogu da rade u EU? To profesionalcima u EU plati firma, komplet obuku za 35 sati. A, ako neko želi da je ima, da lakše dodje do posla, onda mora licno da plati.
    (mittar, 18. oktobar 2019 17:54)

    # Link komentara

  6. Znaci, vozači mogu podneti u AMSS ekspoziturama zahtev za izdavanje sertifikata i kartice, bez pohađanja obavezne obuke i polaganja stručnog ispita. Svagdje u EU se vrši, obavezno pohađanje od 35 sati obavezne obuke, osim vidim, kod nas u Srbiji? Da li to ima za cilj, isključivo da se uzme novac, a bezbednost transporta, roba i putnika je manje važna stvar? Ima mnogo ljudi koji godinama imaju vozačke dozvole sa tim kategorijama, i u poslednje vreme iz raznih razloga su postali “kamiondžije”. U međuvremenu su se neki propisi promjenili, kod nas i EU, da ne govorim o pružanju pomoći na cesti, upotrebi tahografa (kod naših prevoznika su još popularne šajbe za tako) gđe naši vozači imaju duple kartice za vozače i još toga vezano za siguran transport, pravilamn utovar robe Itd. Kako vidim, taj sertifikat će se izdavati trajno, dok je u EU obavezna obuka svakih pet godina bez polaganja, za sada?
    (Mittar, 18. oktobar 2019 17:04)

    # Link komentara

  7. sertifikat bez ispita,plati i nosi.Bravo,i debilu je jasno o čemu se radi.Meni se više puta narod i policija smejali po inostranstvu sa medjunarodnom vozackom. Ista priča za otimanje para na najseljačkiji mogući način
     (miki, 18. oktobar 2019 16:29)

    # Link komentara

  8. evo ja sad polazem za c i sta sad mup mi izda dpzvolu a automotosavez je nepriznajr sta to mene briga ja imam vozacku kad polozim pa imam vozacku sta ce meni odobrenje potvrda automotosaveza da stvaeno imam vozacku
     (robertnbg, 18. oktobar 2019 15:11)

    # Link komentara

  9. Treba uvesti i za A i B kategoriju sertifikat. Svakog dana neki novi glupi namet za otimanje para.
     (Boki, 18. oktobar 2019 15:06)

    # Link komentara

  10. gospodo novinari, molim vas, zasto ne ispitate ove kartice? ko to uzima pare na cistu glupost...to nije sertifikat nego lopovluk...tuzicu aganciju za ovaj namet
     (mare, 18. oktobar 2019 14:10)

    # Link komentara

  11. Izbijanje para.
     (Mladen, 18. oktobar 2019 13:57)

    # Link komentara