1. Kobaja Grande, 11. septembar 2019 13:02)
    Pre jedno dve godine sam sa jednim drugarem veoma dugo trazio polovnjaka za njega, do 7-8 godina najvise, a na kraju je uzeo 4-godine star aktuelni Cmax.
    Pre toga smo pogledali veoma veliki broj vozila, pa i focusa i Cmaksova, prethodne generacije u odnosu na tada aktuelne. I na tim 7-8 godina starim fordovima je uglavnom bilo korozije i to na spoju poda i pragova. Nisu to bile dramatične količine, ali, bilo je to očigledno, a i kao pravilo, a ne kao izuzetak. A na fiatima, lancama, opelima ili PSA vozilima te starosti, ja to nisam uočio. Ne hejtujem, zaista. Za svako to vozilo sam radio bar 10-ak fotografija podvozja, te slike posle gledao na racunaru i slao drugaru.
    (moron, 11. septembar 2019 13:44)

    # Link komentara

  2. Ford automobili su po kvalitetu, materijalima i voznim karakteristikama za klasu ispred Opela, Francuza, Italijana. Kvalitet karoserije, ogibljenje su nedostizni za napred navedene.
    Problem Forda je sto se uspavao i nije ispratio SUV-maniju. Automobili su im konzervativno dizajnirani, a danas se vise traze fancy-modeli.
     (Kobaja Grande, 11. septembar 2019 13:02)

    # Link komentara

  3. Vozio sam forda i toliko je uzasno auto da je to strasno. Imao onaj dizel ne znam ko pravi, reno valjda. Spor. Trom. I jos ruznjikavo auto.
    (uspehjerezultattruda, 11. septembar 2019 11:43)

    # Link komentara

  4. Da li će biti nekih „strujnih promena“ kod motora za focus? Neki plug-in ili klasičan hibrid? Ili to na aktuelnom focusu nećemo gledati do kraja njegovog tržišnog života?
    Čitao sam, inače, da će tek uz FL verziju ( što je vremenski jako, jako daleko) da za focus budu ponudjeni „blagi hibridi“.
    (moron, 11. septembar 2019 11:36)

    # Link komentara