1. Moj omiljeni SUV. :)
    (Smuleco, 15. jul 2019 21:24)

    # Link komentara

  2. Po gradu ne prelazi 6l 
    A na otvorenom do 120km/h potrosnja je oko 4l za auto sa 7 sedista to je za pohvalu.... Auto iako ima 1.6 dizel motor sa "samo" 130ks itekako ima snage i dobro potegne necete imati nikakvih problema pri obilazenju i zustrijoj voznji. 


    Ma da,a na 60km/h proizvodi gorivo.
    (Hipohonder, 11. jul 2019 20:46)

    # Link komentara

  3. Pa nije to Lada Niva. Ocigledno nisi jos razumeo koncept SUV a verovatno nisi ni seo u bilo koji noviji. Ja vozim ovakvog Nisana, udobnost, prostor, oprema, sve fukl. Kao spejs satl. Hiljadu kilometra da predjes ne osetis. Cela petoclana porodica se vozi bez guranja. Zadovoljstvo i uzivanje u voznji. A i nema ko te ne pogleda kad prodjes. Ti cenim da vozis nekog punta pa tako govoris?
    (Ljubisa livac, 10. jul 2019 23:36)

    Citam ovaj komentar i mislim se, pa dobro, i u limuzini D segmenta se ne guras i imas prostora, dok nisam dosao do "a i nema ko te ne pogleda kad prodjes". E to kad sam procitao odma sam znao da cu koliko sutra da kupum jedan esjuvi, jer zelim da me pogledaju kad prodjem, posto me inace niko ne gleda pa se osecam onako nekako, odbacen, da kazem, kao stara krpa. Kao da vozim punta. Plitki li smo ...
    (rog, 11. jul 2019 11:21)

    # Link komentara

  4. Pre par godina ortak hteo da zameni Murano CVT za Patfinder, jer sa svojih 260 ks Murano zbog CVT-a nije mogao da povuče željenu prikolicu (čamac).
    Otišao on kod dilera Nissana i oni mu rekli, parapfraziram:
    „Nama je zaista neprijatno, ali, ne možemo da ga uzmemo staro za novo.“
    On kaže: „Što, pa, majku mu, vredi nešto, koliko dajete?“
    „Da nije CVT dali bismo vam nešto, ali to sa CVT-om neće niko, jer se kod polovnjaka ljudi dosta boje tog CVT-a“
    Otišao u Grand, da uzme Range, ponudio zamenu. Dobio isti odgovor. Uzeo je Range, a taj Murano je najpre dugo stajao na placu Granda sa ponudom polovnih ( kao „uslužna prodaja“ ) , a na kraju vukao po oglasima barem još dve godine. I otišao za tepsiju ribe. Sa predjenih 80 hiljada kilometara.
    (auris, 11. jul 2019 10:13)

    # Link komentara

  5. @crankshaft, kako to misliš 'određeni delovi motora ostaju bez ulja'? Šta će motoru, ili tim određenim delovima kako kažeš, ulje u stanju mirovanja, tj. kad odradi Start-Stop? Inače moderni motori redukuju dotok ulja kada rade u leru, pa je tada habanje veće. Zato se i ne preporučuje vožnja u leru, već uvek motor treba da bude opterećen. Odavde se izvodi zaključak da Start-Stop teorijski može samo da poveća životni vek motora, s obzirom da smanjuje vreme rada u leru. Pritom je svaki Start-Stop projektovan tako (ili bi barem trebalo da bude) da radi samo u određenim uslovima. Dakle kada je dostignuta radna temperatura motora, kada klima ne radi na maksimumu, kada nema čestih pokretanja, kao npr. Brankov most u špicu, itd. Ovo ti sve pričam i iz ličnog iskustva, pošto na mom autu upravo ovako radi. Ove paušalne procene o tome koliko je 1 ciklus Start-Stop ekvivalentan bilo čemu drugom, zaista ne bih komentarisao. Jedina komponenta na koju Start-Stop negativno utiče je akumulator, iz očiglednih razloga
    (M, 11. jul 2019 09:24)

    # Link komentara

  6. Razmatrao sam bas ovako nesto posle godine u tom cenovnom rangu. X trail deluje pristojno za te pare, nov kadjar koji je manje je los pre svega zbog motorizacije. Za 25000 sm iak kupio Audi Q5 2015to quatro 190 konja dizel automatik S line sa pravih 130.000 km na satu kupljen u Srbiji. Motor, menjac i zavrsna obrada ne mogu u istu recenica s nisan reno modelima. Ako ne vozite puno (10-15000km godisnje) i ako volite da uzivajte u voznji potrudite se i nadjite proveren polovan premijum model.
    (Charapan, 11. jul 2019 09:15)

    # Link komentara

  7. Fantastican auto.... Ni veceg auta a da manje trosi...
    Po gradu ne prelazi 6l
    A na otvorenom do 120km/h potrosnja je oko 4l za auto sa 7 sedista to je za pohvalu.... Auto iako ima 1.6 dizel motor sa "samo" 130ks itekako ima snage i dobro potegne necete imati nikakvih problema pri obilazenju i zustrijoj voznji.
    Mislim da nema boljeg auta sa 7 sedista do 15000e.
    Sigurnosni sistemi su perfektni i sam sam se uverio kada je auto sam zakocio da ne bih udario auto ispred!
    Odlican auto!
    (Zeljko, 11. jul 2019 08:55)

    # Link komentara

  8. crankshaft@ Neću ja da pitam već ti treba da kažeš gde tačno ima da se pročita. Iznošenje paušalnih komentara na ovom portalu je postao manir, pogotovo na vesti iz auto industrije. To što si ti uradio se zove dovođenje u zabludu drugih jer bez osnova (nisi dostavio link ili linkove) iznosiš neki podatak. Da bi dokazao suprotno daj linkove... Inače razgovarah sa nekim ljudima koji su između ostalih mašinci i ne bi se složili sa tobom.
    (www, 11. jul 2019 06:53)

    # Link komentara

  9. Katastrofalan auto, dacijin motor, zadnja vrata su od plastike cela....uzas
    (Mirko, 11. jul 2019 05:33)

    # Link komentara

  10. Ja vozim Nissan Rogue 2017 - U Americi. Americka verzija istog automobila. :)
    (Dina, 11. jul 2019 01:01)

    # Link komentara

  11. Pater
    Moj dobar drugar kupio je pre oko 2 godine baš taj Outlander 2.2 običan automatik 4x4 150 konja a pre nekoliko dana ženi Eclipse cvt turbać 163.Sa prvim nikakvih problema,nije baš brz do stotke,u odnosu na segment kome pripada po snazi i ubrzanjima a još velika zapremina on baš i ne prati današnju konkurenciju ali lepo on povuče i ostvari medjubrzanja ipak je to dizel,360Nm i odličan mu je menjač.Potrošnja po gradu desetkica.Unutra je komforan i ima super gepek a imaš duplo dno obzirom da je rezervni još ispod.Ovaj Eclipse je manji segment,kad sam provozao prijatno me je iznenadio kako lepo povuče nije dizel ali dobro je to,cvt je precizan,do sto je dosta brži,komfor za putnike vrhunski kao da je veći segment,gepek nije nešto ali opet imaš duplo dno skine se i povećaš zapreminu a i sedišta pozadi možeš na šinu pojedinačno da pomeriš do prednjeg.Ono što je specifično je da je limarija deblja i tvrdja kod Eclips što se i vidi po težini vozila koja je slična Outlanderu a koji je skoro 30cm duži,mnogo teži agregat i još 4x4.O realnoj potrošnji još ništa.I dosta bitno stiže novi Outlender koji će biti dosta veći od postojećeg a upravo kao bazna platforma će mu biti Eclipse kao noviji manji model ovog Japanca.
    (NIKOLA, 10. jul 2019 23:39)

    # Link komentara

  12. @ahtung

    Pa nije to Lada Niva. Ocigledno nisi jos razumeo koncept SUV a verovatno nisi ni seo u bilo koji noviji. Ja vozim ovakvog Nisana, udobnost, prostor, oprema, sve fukl. Kao spejs satl. Hiljadu kilometra da predjes ne osetis. Cela petoclana porodica se vozi bez guranja. Zadovoljstvo i uzivanje u voznji. A i nema ko te ne pogleda kad prodjes. Ti cenim da vozis nekog punta pa tako govoris?
    (Ljubisa livac, 10. jul 2019 23:36)

    # Link komentara

  13. Odmah da priznam da sam ljubitelj bmwa. Kostali su me do sada ni sam ne znam kolko ali ih volim (bar kad funkcionisu). U ovom Nisanu sam se vozio nekoliko puta na duze relacije i auto je: jako prostran, udoban, prijatan svetao enterijer, sedi se dosta visoko, uvek dobro opremnjen. Kvalitet je ni blizu bmwa, bar sto se tice materijala enterijera, cvrstine karoserije, zatvaranja vrata...ali mislim da je u skladu sa cenom prilicno dobar izbor i da delovi nece biti ni priblizno skupi kao za jedan cenovno blizu x3.
    (Ns, 10. jul 2019 22:27)

    # Link komentara

  14. (www, 10. jul 2019 19:53)
    Google-aj, sigurno ima po internetu (verovatno ne na srpskom). Ili pitaj nekog ozbiljnijeg inzenjera ili mehanicara (bilo kog brenda) koji je radio motore sa i bez start-stopa (tj. sa iskljucenim).
    (crankshaft, 10. jul 2019 21:17)

    # Link komentara

  15. @ crankshaft
    Tako je,ko ima kupuje nov. Ali oni itekako paze na lovu i ako se nisu razocarali u taj nov auto zasto bi ga posle 1 god prodavali jer ocigledno gube lovu. A sumnjam da je milioner pa ga briga... Toliko o tome
    (Vulex, 10. jul 2019 21:07)

    # Link komentara

  16. @aleks

    Nije tacno, upravo je obrnuto- u Mazdu 6 prve i druge generacije su ugradjivani Mazdini benzinski motori serija LF, L8 i L3, zapremine od 1.8. 2.0 i 2.3litra, koji su se ugradjivali u Ford Mondeo i Fokus, i koji su se odlicno pokazali. To moze da se proveri na netu. Cak mislim da su pozajmili i Mazdin 2.3 samo za kasnije turbo motore koje i dalje u velikoj meri promenjene ugradjuju. Mazda je jos 2005e imala taj sa 260 ks u M6 Mps.
    Dizele je razvijao svako za sebe.
    Trap je drugaciji kod 6ice i mondea, u voznji vise zadovoljstva daje Mazda zbog odlicnog upravljaca, ogibljenja i menjaca, mada je i Ford sasvim solidan.
    Neke stvari i dele, izmedju ostalog i koroziju na prvim serijama, mada kao polovni imaju jedan od najboljih odnosa ulozeno-dobijeno.
    Pozdrav
    (Svraka, 10. jul 2019 20:57)

    # Link komentara

  17. @Pater Gascoigne,

    Outlander 2007mo ima 2.0 dizel iz VWa pa je bar sto se tice delova dosta jednostavan. Ide pristojno i trosi malo za SUVa. Ima blizance Citroena i Puga koji imaju 2.2hdi motor. Kvalitet je prosecan ali su neki delovi kriminalno losi. Licno sam video jednog kome je pukao prednji most u voznji i bukvalno mu otpao prednji tocak. Posto je zavrsio u istom servisu gde ja servisiram auto video sam ga i izbliza. Ceo most je bio truo i samo se otkinuo kod sarafa. Da je bio na autoputu a ne na semaforu svi bi izginuli. Bio je jedno 6-7 godina star tada. Tako da je antikorozivna zastita def losa kao i kod svih japanaca. Na to obrati paznju.
    (Hmmm, 10. jul 2019 20:50)

    # Link komentara

  18. Mnogo je bolja opcija sa 2.0 dci motorom....
    (masinista, 10. jul 2019 19:56)

    # Link komentara

  19. crankshaft@ To što ti pričaš se ne važi. Daj relevantne linkove na netu gde se o tome pročitati, ovako dovodiš ljude u zabludu.
    (www, 10. jul 2019 19:53)

    # Link komentara

  20. Pitanje pre svih pitanja je zasto bi se tako dobar auto uopste pprodavao posle samo dve godine koriscenja kao polovnjak?
    (Dragan, 10. jul 2019 19:42)

    # Link komentara

  21. Seo juče u Alfa Romeo Stelvio i zaboravio kako se zovem, ljubav na prvi pogled. Svaka čast Japacima ali eto ima nešto što se ne može kupiti, a pare, onaj osmeh kada sednes i kažeš to je to
    (Dambldor, 10. jul 2019 19:41)

    # Link komentara

  22. Vozim 2017 Pathfinder, odlican auto preporucujem.
    (boli glava, 10. jul 2019 19:25)

    # Link komentara

  23. Ovi testovi su gubljenje vremena predlažem sledeće testove vw golf 4 Fiat stilo jtd, Peugeot 307 hdi... :-D Na žalost naša realnost!!!
    (šumi, 10. jul 2019 19:08)

    # Link komentara

  24. @Mazda 6 Driver,
    Kod Nisana moze da bude samo Reno motor (zato sto je Reno vecinski vlasnik Nisana) ili Nissan motor ali samo velike kubikaze. Za Hondu si apsolutno tacan, takodje za Toyotu.
    Mazda je godinama bila prepakovan Ford. Tek pre 5-6 godina su opet poceli da rade svoje motore. Ja sam za svoju 6cu i kupovao delove za mondea. Bili su jeftiniji a ispod skoljke je bila ford 100%. Tako da kad kazes Mazda moras da definises koja, jer pola ih ima fordov motor.
    (Aleks, 10. jul 2019 18:35)

    # Link komentara

  25. Znate kad ce da proda ovog Nissan/a za 25 000?
    Ne vredi ni ova reklama,besmisleno je,za 25 000 ima vec premium SUV/ove,da bira, 3,4 g starih...
    (C i n i k, 10. jul 2019 18:25)

    # Link komentara

  26. Umesto ovog Nissana, kakvi su Mitsubishi modeli Outlander i Eclipse Cross? Prvi 2.0 benzin (atmosferski) 150 ks, 195 nm, CVT, pogon na sva četiri točka (All Whell Control), drugi 1.5 turbo benzin 163 ks, 250 nm, CVT, Super All Wheel Control ili 2.2 turbo dizel 148 ks, 380 nm, klasičan automatik i S-AWC? U septebmbru počinje prodaja (u Nemačkoj) novog ASX-a sa istim specifikacijama kao Outlander, samo u dosta manjoj karoseriji. Kakvi su Mitsubishi modeli, uopšteno, po kvalitetu, s obzirom na cenu? Molim nekog ko zna nešto o ovome da mi pomogne, jer razmatram da do kraja godine (prvi put) kupim nov auto (trenuto vozim Suzuki Grand Vitara 1.6 benzin,troja vrata, 2012).
    (Pater Gascoigne, 10. jul 2019 18:24)

    # Link komentara

  27. Ako niste šumari ili geolozi, u kojim Vi selima onda to živite, kad vam trebaju terenska vozila!?
    (Ahtung, 10. jul 2019 18:23)

    # Link komentara

  28. (www, 10. jul 2019 16:27)
    Ukratko - zato sto odr. delovi motora ostaju bez ulja pa se brze habaju prilikom pokretanja.
    40-50 start-stop = otprilike predjenih 1000km
    nekoliko start-stop = 1 cold start

    To je izmisljeno da cuva zivotnu sredinu i (ponegde, gde su duza zaustavljanja) potrosnju, na racun motora.
    (crankshaft, 10. jul 2019 18:18)

    # Link komentara

  29. (Vulex, 10. jul 2019 16:46)
    Ko ima para (ili nema ali uzima na lizing) menja auto na 2-3, max 4 godine. Ko ima jos vise, menja na godinu dana.
    Ko nema, ne moze ni polovnjak da menja na 3-4 godine a ne nov...
    (crankshaft, 10. jul 2019 18:07)

    # Link komentara

  30. Dezon
    Nisam bio zadovoljan kod drugara kako ide ovaj 1.6 po meni bacanje para, premda po podacima ništa drugo i nije bilo za očekivati.Za taj 1.7 na sajmu mi vlasnik jednog od dilera reče da će biti elastičan i naravno bolji od 1.6 ali lošiji od 2.0 i da je bolja varijanta uzeti spakovane lagere Tekna opreme 2.0 na tada dobrom popustu nego ovaj koji će biti jeftiniji.Takodje postoji mogućnost kasnije ubacivanja novog dci 2.0 motora od 200 konja koji je Reno pretstavio u decembru i koji bi bio prava mera za ovoliki automobil a koji je onda sigurna opcija kad izadje nov model.Kad su kasnije izašli zvanični podaci sve se to obistinilo jes on elastičan ali 40nm manje i oko 12.5 sekunde do sto.E sad neko će reći dovoljno itd ali za te gabarite a i pare ispod je konkurencije,prava mera mu je ipak za Kaškaji.
    (NIKOLA, 10. jul 2019 17:49)

    # Link komentara

  31. @ d29, i ja pricam iz prve ruke, mozes da pogledas po forumima, imao si srece, poz
    (Chiko, 10. jul 2019 17:35)

    # Link komentara

  32. neverovatan auto za te pare...konfor kao u x5 cak i pozadi ...
    (Dr.Agan, 10. jul 2019 17:34)

    # Link komentara

  33. Start-stop sistem unistava motor, to treba iskljuciti na svakom autu
    (crankshaft, 10. jul 2019 13:43)

    Takodje treba povadidti sve one silne filtere i katalizatore jerbo isti guse motor. A i EGR nicemu pametnom ne sluzi.
    (Majstor Pera, 10. jul 2019 17:31)

    # Link komentara

  34. Nije vala najprodavaniji...
    (Sale, 10. jul 2019 17:13)

    # Link komentara

  35. @Vulex: vlasnik, a to sam ja, prodaje auto pošto srećom ima i drugi koji koristi za posao. Ovaj, samo da stoji je ipak, preveliki luksuz. Ko hoće da ponudi 35k može da ide i po toj ceni :)
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

    (Darko, 10. jul 2019 13:44)

    Da se ne lazemo, prodajes ga jer si kupio ili dobio jeftiniji, ili ti je skupo placati mesecno oko 400 evra ratu.
    Ali prodajes ga jer je i tebi jasno, da te sa ovako slabim motorom u buducnosti sigurno ocekuje kvar na njemu jer se previse napreze za ovoliki auto. Isti ovaj motor u Meganu se ne cuje a u X-trailu umire na svako jace davanje gasa, vidi se u testu, a video si i sam dok ga vozis.
    Nije dzabe Nissan UBACIO OVAJ NOVI MOTOR.
    Realno motor je slab, nema 4*4 pogon, menjac kvarljiv, najgora kombinacija za ovakvo auto. Verovatno je i tebi to jasno. Zato si se verovatno i pokajao.
    (Mile, 10. jul 2019 17:07)

    # Link komentara

  36. Super auto nisanx trajil koliko trosi dizelas na 100 km
    (Veljko, 10. jul 2019 16:59)

    # Link komentara

  37. pre 10 dana sam menjao isti ovakav model za novi x trail 2.0 dizel. za malo vise od 3 godine sam presao 200 000 km . iako je motor 1.6, nista mu ne fali, poprilicno je startan. auto je tezak samo 1400kg. ovaj sa 2.0 motorom nije nista mnogo startniji, a trosi 30 do 50% vise goriva na otvorenom putu.
    (the n, 10. jul 2019 16:56)

    # Link komentara

  38. Mali zenski SUV. Armada je vec prava stvar.
    (willie, 10. jul 2019 16:52)

    # Link komentara

  39. Da valjaju i nije slab taj 1,6 + CVT pa nebi ih prodavali posle 2-3 god. Jer to je skoro nov pod garanc.
    Ima nesto sto oni znaju a cute tipa dosadio,kupujem nov itd... Manite se praznih prica
    (Vulex, 10. jul 2019 16:46)

    # Link komentara

  40. Zar nije rating Honda CrV toyota Rav4 nissan Rouge
    Barem tako je online. Nigde pomena od x-trail kao best selling suv.
    (achitwn, 10. jul 2019 16:45)

    # Link komentara

  41. Ako vec polovan SUV onda radije Mazda CX-5 ili Honda C-RV. Kod Honde i Mazde znas da ispod haube rade njihovi motori, kod Nissana nikad ne znas. Moze da bude Reno, Ford, Pezo...ma svasta. Ne volim marke automobila koje da bi prezivele ulaze u neke fuzije sa drugim markama. Il' te ima, il' te nema, il' mozes, il' ne mozes. Ako ne mozes, gasi se bre.
    (Mazda 6 Driver, 10. jul 2019 16:43)

    # Link komentara

  42. crankshaft@ Obrazloži zašto uništava motor?
    (www, 10. jul 2019 16:27)

    # Link komentara

  43. I ja vozim Nissan SUV već godinama.
    Samo sa 5.6L motorom.
    Za 10g promenio sam mu kočnice, bateriju i gume,uz redovno menjanje ulja.
    To je to.
    (Miki, 10. jul 2019 15:28)

    # Link komentara

  44. Kakav li je taj novi 1.7 sto dolazi kao zamena za 2.0?
    (Dezon, 10. jul 2019 15:22)

    # Link komentara

  45. @Goran Radojičić

    U severnoj Americi, u Nisanovim salonima 50% prodaje čini Rogue ili X-Trail kako je nazvan u evropi.
    (Polar bear, 10. jul 2019 14:19)

    # Link komentara

  46. Ne znam odakle vam sve ove informacije o akumulatoru i start stop sistemu. Imam drugi QQ 1.6 dci. Oba sa start stop sistemom. Prvi sam prodao posle pet godina sa fabrickim akumulatorom koji i dalje traje. Drudi sada vozim sa CVT menjacem Bez ikakvih problema /mada je malo rano da pricam jer je star malo vise od godinu dana/. Ovo je iz prve ruke.
    (d29, 10. jul 2019 14:05)

    # Link komentara

  47. Polovnjak iz 2017?! Ovde se to ne smatra polovnim automobilom. Do skoro ste po nasim auto kucama mogli naci nova vozila to godiste.
    (Brana, 10. jul 2019 13:48)

    # Link komentara

  48. @Vulex: vlasnik, a to sam ja, prodaje auto pošto srećom ima i drugi koji koristi za posao. Ovaj, samo da stoji je ipak, preveliki luksuz. Ko hoće da ponudi 35k može da ide i po toj ceni :)
    (Darko, 10. jul 2019 13:44)

    # Link komentara

  49. Nego,ja pitam zasto se ovaj vlasnik pokajao? Dao 35k i sam ga kao novog prodaje za 26k. Ipak je taj motor i najveca mana
    (Vulex, 10. jul 2019 10:58)
    Pa za koliko da ga proda? 5min posle kupovine je vredeo 30-31k (da se vratio u salon da ga proda ne bi dobio ni toliko), godisnje bar 4-5k manje, jos je dobro i prosao sa 26k...

    QQ sta je to?
    Zašto ne napišes puno ime modela?
    (Žak, 10. jul 2019 12:29)
    Pa QashQai, sta ce biti

    (Chiko, 10. jul 2019 10:18)
    Start-stop sistem unistava motor, to treba iskljuciti na svakom autu
    (crankshaft, 10. jul 2019 13:43)

    # Link komentara

  50. Napises tacne a lako proverljive cinjenice i opet dobijes brdo minusa. Komedija.
    (MaStaJaZnam, 10. jul 2019 13:32)

    # Link komentara

  51. [link]

    -Estetski aspekt je individualan pa se ne moze uzeti kao argument!
    -Cena, ne, prvo tucson je povoljniji a i pogodniji za nase puteve jer ima malcice mekse oslanjanje, bar po specifikacijama ako bas hoces ali ajde cena argument ne pije vodu. Kada se u racunicu ubace cene servisa i trajanje garancije stvari se ipak menjaju.
    -Kvarova? Kako znas? Dokaz?
    (Drajver, 10. jul 2019 13:30)

    # Link komentara

  52. Dizajn prava mera izmedju robusnosti i "lepote". Unutra vuče na SUV vozila po ukusu amerikanaca, ali sa primesama Evrope. Stvarno je dopadljiv, solidno udoban. Ne čudi da se dobro prodaje, ali se na američkom i drugim svetskim tržištima prodaje pod imenom Nissan Rogue, i u ponudi su i dva veća i jaca motora (2.5 i 3.0).
    Tu dolazimo i do najveće mane - motor. Ovaj na testu od 0-100 ubrzava za nešto manje od 12 sekundi! Čak i onaj jači, od 160ks je prilično trom. Sad vidim da ima novi 2.0 dizel od 190ks, ali i on u poređenju sa konkurencijom ide ko baba. Mazda 6, Rav4, pa čak i Tiguan su brži za taj novac... A bogami nisu svi ni toliko ružni i nekvalitetni...
    (Reziel, 10. jul 2019 13:27)

    # Link komentara

  53. Kia Sportage je bez konkurencije sto se tice dizajna ,cene i kvarova !!! prezadovoljan...
    (koko, 10. jul 2019 12:36)

    # Link komentara

  54. U svetu zadnjih 5 godina smenjuju se po prodaji Toyota RAV 4 i Nissan Xtrail/Rouge.

    Molim strucnjake da iznesu svoje ekspertize na ovu temu.
    (MaStaJaZnam, 10. jul 2019 12:29)

    # Link komentara

  55. niksa@ QQ sta je to?
    Zašto ne napišes puno ime modela?
    (Žak, 10. jul 2019 12:29)

    # Link komentara

  56. Cesto cujem ovu propagandu - Najprodavaniji SUV na svetu. Daleko od toga da je najprodavaniji. Da je dobar, to stoji.
    (Goran Radojicic, 10. jul 2019 11:52)

    # Link komentara

  57. Imam QQ vec godinu dana i stvarno je lepota zivota posedovati nov auto. Vredi svaki dinar. QQ sam izabrao zato sto je bio najbolja kupovina. Stvarno nisam imao neke predrasude prema markama auta. Nije to najkvalitetniji auto ali nije ni slabog kvaliteta. Sve radi bas onako kako treba. Kada govorim o kvalitetu govorim iskljucivo o onome sto vidim i osetim. VW je kvalitetniji ali nedovoljno za razliku u ceni. Karok je po mom misljenju istog kvaliteta, zavisi naravno od opreme, ali QQ mi je lepsi. Sto se tusona tice, lep je ali je tezak. Takodje QQ jeftiniji. Kod tusona jedino imam predrasude prema kvalitetu elektronike.
    Tako da ima smisla zasto su najprodavaniji svuda na svetu. Jednostavno, zadovoljavajuci kvalitet za konkuretnu cenu. Prosto
    (niksa, 10. jul 2019 11:38)

    # Link komentara

  58. Najprodavaniji je XC90 Volvo. Godine nakon sto je izašao prodato ih je više nego BMW-a, Mercedesa i Audija zajedno.
    (Zoro, 10. jul 2019 11:00)

    # Link komentara

  59. Nego,ja pitam zasto se ovaj vlasnik pokajao? Dao 35k i sam ga kao novog prodaje za 26k. Ipak je taj motor i najveca mana
    (Vulex, 10. jul 2019 10:58)

    # Link komentara

  60. Što li se uopšte ovaj čovek trudio da objasni kad ovde ima uvek većih i pametnijih stručnjaka...
    (Nikola, 10. jul 2019 10:53)

    # Link komentara

  61. slabo 1.6 2.0 taman
    (prle, 10. jul 2019 10:52)

    # Link komentara

  62. Vozim ovaj auto negde godinu ipo dana bez ijednog kvara (kupljen polovan - 2015. godiste) i stvarno sam zadovoljan.
    (Milan, 10. jul 2019 10:42)

    # Link komentara

  63. Imao QQ+2, sa 1,6 dci, za Xtrail bi rekao da je taj motor malo slab a u svakom slucaju izvanredan, na autoputu do 190 bez problema ( kroz Nemacku). Gepek je mali sa opcijom 7 sedista (450 L). Normaln prelaz je trebao da bude sa QQ na X-Trail Ali problem sa start stop na nissanovim modelima me je odbio, akumulator crkavao jednom godisnje. Presao na 5008 1,6 benzinac, mozda bude bolje.
    (Chiko, 10. jul 2019 10:18)

    # Link komentara

  64. Samo pogledajte koji proizvodjač u Americi ima ubedljivo najgoru statistiku kvarova CVT menjača, koji aktuelni modeli su im pogodjeni CVT problemima ( tu su im i „Rogue“ i „Rogue Sport“ ) i pogledajte pod kojim nazivom se u Evropi se prodaju taj Rogue i Rogue Sport ( X-Trail i QQ ).
    (priprema za radio®, 10. jul 2019 10:11)

    # Link komentara

  65. A Jel i dalje treba menjati akumulator jednom godisnje?
    (Chiko, 10. jul 2019 10:10)

    # Link komentara