ANKETA: Planirate li posetu Salonu automobila u Beogradu?

Beogradski salon automobila i motocikala ove godine se održava od 19. do 25. marta. Da li ćete i vi biti tamo?

Podeli
Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Dve sajamskе manifestacijе - Sajam automobila DDOR BG Car Show 07 i 14. Sajam motocikala Motopassion - najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, startuju na Beogradskom sajmu u drugoj polovini marta.

Kada je reč o četvorotočkašima, organizatori su najavili više od 300 izlagača iz tridesetak zemalja, koji će predstaviti više od 35 automobilskih i 12 brendova lakih dostavnih vozila, a ove godine slogan salona je "Lepi spolja, snažni iznutra".

Sa druge strane, Motopassion 2020, koji se ove godine održava pod sloganom "Sve tvoje strasti na jednom mestu", ugostiće više od 40 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila.

I dok se neki evropski sajmovi automobila (Frankfurt, Pariz, Zagreb...), iz različitih razloga, ili potpuno (samo)ukidaju, ili radikalno redukuju izložbene kapacitete i tome prilagođavaju dugogodišnje sajamske koncepte, organizatori navode da DDOR BG Car Show potvrđuje postojanost iz godine u godinu.

Da li ćete posetiti ovogodišnji sajam automobila? Pozivamo vas da učestvujete u našoj anketi, a svoju odluku možete da obrazložite u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu