Čitaoci sajta B92 izabrali novi Golf za automobil godine u Srbiji

U prošlonedeljnoj anketi sajta B92 učestvovalo je nešto više od 10 hiljada čitalaca, a svoj glas VW Golfu dalo je njih 1.449.

Podeli
Foto: VW promo
Foto: VW promo

Na drugom mestu je, za neke možda pomalo iznenađujuće, Mazda CX-30 sa 1.232 glasa, dok 1.140 čitalaca među 12 ponuđenih modela ne nalazi automobil koji bi bio vredan njihovog glasa.

Ljubitelji automobila odazvali su se u velikom broju i glasali u našoj anketi za "Automobili 2020." Na listi se našlo 12 kandidata koje je odabrao specijalizovani automobilski web portal netauto.rs u okviru tradicionalnog godišnjeg takmičenja za titulu "Net Auto".

To su: BMW Serije 1, Kia XCeed, Mazda CX-30, Mercedes-Benz CLA, Nissan Juke, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Subaru Forester, Škoda Scala, Toyota Corolla Hatchback i Volkswagen Golf.

Inače, izbor za "Net Auto 2020." traje do 20. februara, pa još uvek možete učestvovati u glasanju na pomenutoj adresi netauto.rs. Za razliku od većine drugih izbora za automobil godine, ovaj omogućava da svi oni koje zanimaju automobili izraze mišljenje i daju svoj glas.

Kada je reč o našoj anaketi u kojoj smo vas pitali za vaše mišljenje od automobilu godine u Srbiji, rezultati su sledeći:

Interesantno je da su neki modeli, za koje se smatra da su veoma popularni u Srbiji - poput novog Renaulta Clio ili Opel Corse, zauzeli tek 8. i 10. mesto na listi, dok Nissan Juke očigledni nije "ljubimac" čitalaca našeg sajta, s obzirom da je ubedljivo poslednji u ovoj anketi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu