Galerija: Nissan Juke

Nissan je početkom septembra predstavio drugu generaciju modela Juke. Pogledajte najnoviju galeriju fotografija ovog lajfstajl automobila.

Podeli
Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo

Novi model je veći od prethodnika. Dužina vozila je 4.210 mm, širina 1.800 mm, a visina 1.595 mm. Od toga će najviše profitirati putnici na zadnjim sedištima koji će dobiti 58 mm više prostora za noge i dodatnih 11 mm između glave i krova.

Porastao je i prtljažnik i to za 20%, pa će kupcima na raspolaganju biti 422 litara korisnog prostora u gepeku, čime je Juke postao praktičniji i upotrebljiviji za duža putovanja.

Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo

Unutrašnjost je takođe u potpunosti preuređena, a na komandnoj tabli dominira veliki 8-inčni ekran miltimedijalnog sistema. Među brojnim funkcijama su i Apple CarPlay i Android Auto koji obezbeđuju jednostavnu integraciju smartfon telefona, bilo da us na Android ili iOS platformi.

Modernizacija novog modela obuhvata i gomilu sistema asistencije koji su postali standard u savremenim automobilma, a posebno treba istaći Nissanov ProPilot sistem poluautonomne vožnje.

Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo

U početku će kupci moći da računaju samo na jedan motor, a u pitanju 3-cilindarski 1.0-litarski turbo-benzinac sa 117 ks (87 kW) koji je uparen sa 6-brzinskim manuelnim ili 7-stepenim automatizovanim menjačem sa duplim kvačilom. Pogon na prednje točkove je standardan, a dostupan je i opcioni pogon na sva 4 točka.

Više informacija o Nissanu Juke druge generacije možete pročitati u posebnom tekstu na našem sajtu, a kako detaljno izgleda ovaj automobil pogledajte u našoj Galeriji.

Foto: Nissan promo
Foto: Nissan promo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu