Vesti -

Šetač pasa Ledi Gage iz bolnice opisao napad: "Krv na njenom telu je zapravo moja"

Šetač pasa Ledi Gage prvi put se oglasio iz svog bolničkog kreveta nakon što je upucan tokom napada, u kojem su dva psa Ledi Gage ukradena u Los Anđelesu. Rajan Fišer podelio je dve fotografije sebe u bolnici sa modricama na licu dok je bio priključen na aparat za disanje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: profimedia/JAVIER ROJAS/PI
Foto: profimedia/JAVIER ROJAS/PI

Detaljno opisujući svoje stravično iskustvo u podužoj objavi, objasnio kako je on doživeo napad, u kom su psi Kodži i Gustav oteti, dok je Mis Ejža uspela da pobegne.

"Pre 4 dana automobil je odjurio i krv iz moje rane je liptala. Prišao mi je anđeo i legao pored mene. Moji krici su se smirili kada sam je ugledao, iako sam znao da krv koja je na njenom malenom telu zapravo moja. Zagrlio sam Ejžu najbolje što sam mogao, zahvalio sam joj se na svim neverovatnim avanturama u kojima smo bili zajedno, izvinio se što nisam uspeo da odbranim njenu braću, a zatim rešio da ću i dalje pokušati da spasem i njih i sebe", napisao je Fišer.

Kako navodi, nadao se da će njegovo smireno i fokusirano opisivanje pasa biti dovoljni da privuku dovoljno pažnje policije i medija da pronađu pse koji su oteti.

"Izgledao sam kao da mi je kod mog anđela čuvara. Nasmešio sam kad sam video njen drhtavi oblik, zahvalan što će makar Ejža biti dobro", nastavio je Fišer, pa dodao:

"Od tog trenutka, čim su komšije dojurile iz kuća i restorana na pločnik, život je krenuo vrlo iznenada i neočekivano."

Fišer je dodao da se još oporavlja i da će se usredsrediti na isceljenje i zahvalio se svima na podršci.

Psi Ledi Gage u međuvremenu su pronađeni i vraćeni pevačici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu