Vesti -

"Odvratno i ljigavo": Društvene mreže bruje o intervjuu Dženifer Aniston

U središte pažnje nakon više od dve decenije ponovo je došao zaboravljeni intervju Dženifer Aniston i Dejvida Letermana, o kom na društvenim mrežama jednoglasno kažu - ovo je jedan od najbizarnijih i najodvratnijih intervjua ikada.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/DAVID SWANSON
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Dokumentarac "Framing Britney Spears" koji je početkom meseca ugledao svetlo dana, podigao je na noge celi svet.

Osim što prikazuje na koji način su mediji, ali i neki od glavnih aktera događaja, manipulisali raskidom pop pevačice Britni Spirs i Džastina Timberlejka prikazujući tako danas 39-godišnjakinju u negativnom svetlu narušavajući njenu karijeru, film ukazuje i na mnogo veći problem zabavne industrije u kom se jasno vidi kako su žene tretirane mnogo gore od njihovih muških kolega.

U duhu ukazivanja na problem koji je priznao i sam Timberlejk, poslednjih nedelja u središte pažnje došli su i razni intervjui brojnih drugih pevačica i glumica, a jedan od poslednjih je gostovanje 52-godišnje Aniston kod Letermana.

Zvezda serije "Prijatelji", 1998. godine gostovala je kod američkog voditelja, danas 73-godišnjeg Letermana, a iako su od istog prošle više od dve decenije, mnogi smatraju kako je taj intervju jedan od najbizarnijih ikad. Naime, gostovanje koje je trebalo da posluži kao promocija glumičinog novog filma - "Predmet obožavanja", u samo nekoliko minuta pretvorilo se u pravi horor pokazujući, u najblažem smislu rečeno, voditeljevo nepoštovanje prema glumici.

Foto: Profimedia/©Netflix/Courtesy Everett Collection
Foto: Profimedia/©Netflix/Courtesy Everett Collection

Moram isprobati samo jednu stvar

"Oprosti mi ako je ovo bezobrazno, ali moram da isprobam samo jednu stvar", prekinuo je Leterman Aniston tokom intervjua, a potom se približio glumici, stavio ruke na njen vrat i krenuo svojim licem prema njenom licu kao da želi da je poljubi. Vidno zbunjena tada 29-godišnja glumica, ubrzo je pokušala da odmakne glavu i prekine tada 51-godišnjeg Letermana u bizarnom pokušaju, no voditelj je na kraju uzeo vlas njene kose i držao je u ustima. Na bizarnom snimku jasno se vidi koliko je Aniston bilo neugodno dok je šokirana i zgađena brisala sa kose voditeljevu pljuvačku nakon što joj je isti posle odvratnog postupka pružio maramicu da se obriše.

Bizaran je i ljigav, gadi mi se

"Ovo je dno dna", "odvratan je", "tako nešto muškarcu nikad ne bi napravio", "bizaran je i ljigav, gadi mi se", samo su neki od komentara na ovaj zaboravljeni intervju koji ponovo kruži društvenim mrežama. Inače, osim u intervju s Aniston, danas 73-godišnjak je tokom svoje dugogodišnje voditeljske karijere neretko dovodio i brojne druge gošće u neugodne situacije pokazujući nepoštovanje i koristeći svoju poziciju uticajnog muškarca da bi ponizio žene prikazujući se superiornijim u odnosu na njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 144 idi na stranu