Vesti -

Ljuština: "To ti je normalno u tim godinama"; Mit: "Mika je bio na dobrom glasu. Ovo je jezivo"

Ispovest i priznanje glumice Milene Radulović da ju je pre nekoliko godina, kada je bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, uznemirio je mnoge, a posebno roditelje u Srbiji.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Printskrin TV Prva
Foto: Printskrin TV Prva

Pročitajte još:

Ispovesti drugih žrtvi Mike Aleksića: "Tražio mi je da ustanem i da se okrenem"

Bojana Maljević o Miki Aleksiću: Važno je da se sazna istina

Roditelje, koji su verovali čuvenom nastavniku glume. Nakon što je policiji Radulović prijavila Aleksića, o onome što je radio, svedočilo je još nekoliko devojka.

O ovom slučaju ne prestaju da pričaju u javnosti i mnoge javne ličnosti. U "Jutru" na TV Prva govorio je i Vukašin Ljuština, bivši đak Mike Aleksića, te je objasnio kakva je atmosfera vladala.

"Imate tri časa nedeljno, svaki čas je počinjao sa 'Oče naš'. U grupi su bila razna pravila koja su morala da se poštuju, a ko ih nije poštovao, nije morao da bude u grupi", rekao je Ljuština.

Na pitanje da li su đaci mogli da primete da se tu nešto čudno dešava, Ljuština je odgovorio:

"Ovo je za nas zaista jedan veliki šok, nismo ništa primećivali. Ja sam bio tri godine u toj grupi, a moja sestra skoro osam. Tačno je da je bio izuzetno strog, tačno je da je vređao... U tom momentu, kad si u grupi, tebi je to normalno, pogotovo što si duže u grupi. Jednostavno - to si prihvatio, i tako je", kaže on.

Uprkos svemu, Ljuština smatra da je Milena Radulović hrabro postupila.

"Jako je bitno što je Milena istupila sa ovim, jer se ovakve stvari neće ponavljati, ma kakav bio ishod suđenja", dodao je Ljuština.

Foto: Printsktin TV Prva
Foto: Printsktin TV Prva

Pročitajte još:

Milena Radulović: "Kad smo imale 13-14 godina, Mika Aleksić bi nas propitivao da li imamo seks"

Lečić: "Miku znam iz škole, upisao sam decu jer je bio na glasu"

O čitavom slučaju je govorila i glumica Anja Mit, koja, kada je bila mala, nije htela "da je neko vređa i da joj uništava samopouzdanje", iako je Mika Aleksić bio na veoma dobrom glasu što se učenja glume tiče.

"Nisam nikada ni želela da odem tamo, iako je zaista bio na velikom glasu. Mnogi glumci su bili kod njega u studiju, ali nisam osećala potrebu da odem tamo", rekla je Anja Mit.

S obzirom na to da se svi glumci manje-više znaju, čudno je to kako se ništa o ovome ranije nije čulo.

"Nikada se nije šuškalo ništa o tome, ali znala sam kakav je njegov metod rada, i znam da je uticalo na mnoge da budu nesigurni. Ovo je stvarno jezivo, i o tome treba govoriti, a ne ćutati", objašnjava glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 140 idi na stranu