Vesti -

"Učio sam opet da hodam i nosio sam pelene": Pevač otkrio detalje nakon operacije

Legendarni engleski muzičar Elton Džon izjavio je da je morao ponovo da uči da hoda kada je dobio ozbiljnu infekciju nakon operacije raka prostate.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Kevin Winter
Foto: Getty/Kevin Winter

Pročitajte još:

Pevač bio na korak od smrti: "Da sam ostao na turneji, sada me ne bi bilo"

On je ranije otkrio kako je teško podneo operaciju pre dve godine koja je bila uspešna, ali i da je bio na korak od smrti kada se posle toga razboleo na turneji u Južnoj Americi.

Tada je vraćen na intenzivnu negu u Veliku Britaniju, gde su usledile prave muke.

"Bukvalno sam morao ponovo da naučim da hodam. Bio sam ekstremno bolestan. Sve o čemu sam mogao da razmišljam dok sam ležao u svom bolničkom krevetu bilo je 'molim te, Bože, ne daj da umrem, želim da vidim svoju decu' i srećom, preživeo sam", rekao je Džon u razgovoru za BBC.

Elton je objasnio kako je bio prisiljen i da nosi pelene.

Foto: Getty/Kevin Winter
Foto: Getty/Kevin Winter

"Bio sam na sceni u Vegasu, u velikim bolovima. Odradio sam koncert noseći pelene i mislio sam - kada bi samo publika znala da pi*am u tom trenutku", našalio se Džon.

Elton kaže kako je danas dobro, ali oseća da mu je ostalo još malo vremena.

Borba s bolešću kod legendarnog muzičara usledila je nakon njegove dugogodišnje borbe sa zavisnošću od alkohola i droge.

U međuvremenu, Džon je otkazao sve nastupe, prenosi Kliks. Prošlog meseca potvrđeno je da neće nastupati na Glastonberiju sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 114 idi na stranu