Vesti -

Pevačica ne liči na sebe: Slomili je privatni problemi FOTO

Nakon problema sa bivšim mužem i ocem, pevačica Britni Spirs se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Semom Asgarijem na dodeli nagrada "The Daytime Beauty Awards" u Los Anđelesu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Tommaso Boddi
Foto: Getty/Tommaso Boddi

Pročitajte još:

Napustila je psihijatriju, pa skočila u zagrljaj 12 godina mlađem muškarcu

Nagradu je ovog puta primao Sem, za rezultate u fitnesu, a 37-godišnja pevačica bila mu je podrška.

Britni se u pratnji Sema pojavila u veoma lošem izdanju. Očigledno se njen privatan život odražava i na njeno psiho-fizičko stanje, pa je pevačica izgledala veoma umorno, sa velikim podočnjacima.

Ranije ove godine Britni se dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, navodno zbog toga što se teško nosila sa očevom bolešću.

"Trebalo bi da svi odvojimo vreme za sebe", napisala je u aprilu na Instagramu uz motivacionu poruku: "Zaljubi se u brigu o sebi, o umu, telu i duhu".

Nedugo zatim je izjavila da je otac Džejmi Spirs bez njenog pristanka poslao na lečenje u ustanovu za mentalne bolesti, kao i da je na silu davao lekove koje je ranije odbila da pije po preporuci lekara, prenosi Indeks.

Nakon što je 2008. godine doživela nervni slom, otac je bio zadužen za njenu imovinu. Iako je mogao da raspolaže njenom imovinom, 66-godišnji Džejmi nema ovlašćenje da je bez njenog pristanka pošalje na lečenje ili joj daje lekove koje ne želi da uzima.

Nedavno je bivši muž Britni Spirs, Kevin Federlajn prijavio njenog oca da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina Šona.

Nakon toga Kevin je dobio 70 posto starateljstva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Šonom i 12-godišnjim Džejdenom, što je dodatno slomilo Britni.

Njen otac je dobio zabranu prilaska unucima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu