Vesti -

Poznati košarkaš otkrio: "Ponudila mi je 20 miliona dolara da joj napravim dete"

Denis Rodman prisetio se veze sa slavnom Madonom i ponude koju mu je dala.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Rich-Fury
Foto: Gettyimages/Rich-Fury

Penzionisani košarkaš Denis Rodman i pop-kraljica Madona devedesetih godina su bili u kratkoj ljubavnoj vezi, koja je potrajala svega dva meseca, a on je ovih dana odlučio da podeli neke detalje iz tih vremena, i to poprilično šokantne.

Naime, danas 58-godišnji Denis tvrdi da mu je tri godine starija Madona ponudila vrtoglavih 20 miliona dolara ako s njom začne dete, o čemu je pisao i u svojoj autobiografiji "I Should Be Dead By Now".

"Ovako je bilo, jednom sam bio u Las Vegasu i zabavljao se, kada sam primio jeziv poziv. Bila je to Madona koja me sva u panici nazvala da mi kaže kako ovulira i da se smesta pojavim u Njujorku. Ostavio sam sve žetone na stolu, leteo pet sati do Njuorka i obavio šta je tražila. Nakon toga sam odleteo nazag u Las Vegas i nastavio gde sam stao s igrom", napisao je Denis u knjizi.

Toga se ovih dana prisetio u radijskoj emisiji "The Breakfest Club" kada su ga pitali je li to zaista bilo tako ili je možda priča preuveličana.

"Pokušavao sam, da, ovde u Central Parku, gde je ovde veliki stan na tri sprata. Kockao sam se jednu noć u Las Vegasu kada me nazvala iz Njujorka i rekla da ovulira. Zaustavio sam igru i otišao k njoj", potvrdio je svoju priču još jednom.

Voditelji nisu mogli doći k sebi od čuđenja, a Dennis im je rekao kako bi na to i oni sami pristali kada bi im netko ponudio velik novac.

"Poslala je avion po mene, došao sam k njoj, obavio što sam trebao i vratio se kockanju u Las Vegas. To vam je istinita priča", izjavio je penzionisani košarkaš.

Denis je izjavio i kako nije zažalio što Madona ipak nije ostala trudna s njim, ali da se dete rodilo, platila bi mu 20 miliona dolara, prenosi dnevnik.hr. Madona danas ima šestoro dece, 22-godišnju ćerku Lurdes Leon koju je dobila s ličnim trenerom i glumcem Karlosom Leonom, 19-godišnjeg sina Roka kojeg je rodila bivšem suprugu Gaju Ričiju , a usvojila je 13-godišnjeg Davida, 13-godišnju Mersi te 7-godišnje blizance Ester i Stelu.

Denis ima troje dece, s bivšom suprugom Ani Bejks. sa njom je dobio danas 31-godišnju ćerku Aleksis i 19-godišnjeg sina Denisa Juniora, a s drugom bivšom suprugom Mišel Mojer ima 18-godišnju ćerku Triniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu