Vesti -

Mnogi su zgroženi: Vitni Hjuston ponovo na turneji

Jedna od najpoznatijih i najtalentovanijih pevačica umrla je pre sedam godina i to u 49. godini života, a sada se najavljuje njena hologramska turneja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Kevork Djansezian / Staff
Foto: Getty/Kevork Djansezian / Staff

Fanovi Vitni Hjuston tako će sledeće godine na koncertu uživati uz njene legendarne hitove "I wanna dance with somebody" i "I will always love you".

Da će se sledeće godine održati hologramska turneja davno preminule zvezde, izvestio je magazin Roling stoun, a prvi koncert će biti održan u Meksiku, 23. januara.

Trajaće sve do 3. aprila kada će biti održan poslednji koncert u Minsku. Takođe, koncerti će biti održani u Dablinu, Brajtonu, Londonu, Briselu, Amsterdamu, Gentu, Cirihu...

BASE Hologram stoji iza ovog događaja, a kompanija je takođe producirala emisije u kojima su bili Badi Holi i Roi Orbison, i još jedan sa operskom pevačicom Marijom Kalas.

Pročitajte još:

Turneja holograma Ejmi Vajnhaus "na čekanju"

"Čudno" je jedna reč koja opisuje posmrtne nastupe popularnih umetnika, navodi Roling stoun, te dodaje da mnogi takođe ukazuju na hologramsku turneju kao na "bezosećajno iskorišćavanje mrtve pevačice".

Kompanija BASE, koja je radila hologram preminule pevačice, pokazala je fotografiju stajlinga holograma pevačice - zlatna kožna jakna, farmerke i bele košulja, kao i prepoznatljivi crveni ruž pevačice.

Na turneji će biti i bend koji će svirati kao i prateći vokali i plesači.

Međutim, ova vest izazvala je podeljene reakcije obožavatelja. I dok su jedni oduševljeni, drugima se ona nikao ne sviđa.

"Ovo je odvratno i pokazuju koliko je ni malo ne poštuju", komentar je na ovu vest na Tviteru jednog korisnika ove društvene mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu