Vesti -

Poznati glumac neprepoznatljiv: Posvetio se glumi posle neuspelog četvrtog braka

Poznati glumac pojavio se gotovo neprepoznatljiv na premijeri svog novog filma u Los Anđelesu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Emma McIntyre
Foto: Getty/Emma McIntyre

Nikolas Kejdž (55) se na premijeri filma "Running with the Devil" u Los Anđelesu pojavio u izdanju u kakvom ga do sada nismo videli.

Glumac se na crvenom tepihu pojavio u veoma ležernom izdanju, sa dugom bradom, dužom sedom kosom vezanom u rep, ali i sa šeširom u stilu Indijane Džonsa.

Na premijeru je došao sa sinom Vestonom, kojeg je dobio iz veze sa glumicom Kristinom Fulton.

Poznato je da se glumac posvetio poslu i karijeri nakon ljubavnog debakla sa četvrtom suprugom Erikom Koike, od koje se razveo samo četiri dana nakon što su se venčali. Prilikom razvoda rekao je da je bio mnogo pijan i da mu Erika nije ispričala da je imala kriminalnu prošlost.

Za poznatog glumca vezuju se veoma neobične situacije. Važi za luckastog i drugačijeg od ostalih, o čemu svedoče mnogi njegovi neobični izbori u životu, kao što su kosti lobanje dinosaurusa koje lično poseduje, kao i pogrebne piramide, ali i skupocene vile širom sveta, prenosi Jutarnji.

Nikolas Kejdž je bio jedan od najboljih glumaca u Holivudu devedesetih godina. Trošio je mnogo para, nije imao granice. U jendom trenutku je dugovao za porez 13 miliona dolara, pa je da bi izbegao bankrot angažovao stručnu pomoć, a morao je i da proda veliki deo imovine.

Foto: Getty/Emma McIntyre
Foto: Getty/Emma McIntyre

Sa prvom suprugom Patrišom Arket u braku je bio od 1995. do 2001. godine. Sa Lisom Meri Prisli, ćerkom legendarnog Elvisa Prislija, čiji je veliki obožavatelj, venčao se 2002. godine, a razveo samo tri meseca kasnije.

Konobaricu Alis Kim upoznao je u baru u kojem je radila, a sa njom je dobio sina Kal Ela. Sa Alis je bio od 2004. do 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu