Vesti -

Slava im nije smetala da priznaju: Uživaju u krevetu i sa ženama i s muškarcima

Iako uživaju u srećnom braku ili ljubavnoj vezi sa suprotnim polom, brojne slavne ličnosti ne libe se da priznaju da jednako uživaju u krevetu i s muškarcima i sa ženama. Među njima su Dru Barimor, Megan Foks, Amber Herd, Rita Ora...

Izvor: B92, klix.ba
Podeli
Kristen Stjuart/Foto: Getty
Kristen Stjuart/Foto: Getty

Mnoge slavne dame, ali i muškarci, otvoreno su govorili o svojoj seksualnosti u mnogim intervjuima...

Zvezda filmova "Sumrak sage" Kristen Stjuart kaže da su se mnoge stvari u njenom ljubavnom životu promenile kada je započela vezu sa ženom.

"Kada sam izlazila s muškarcima, skrivala sam mnogo toga o sebi jer sve što je bilo previše lično, odmah se smatralo trivijalnim, što se meni ne sviđa. To se promenilo kada sam počela da izlazim sa devojkom. Ta veza mi je promenila poglede na život i učinila me srećnijom", rekla je ona jednom prilikom.

Dru Barimor/Foto: getty
Dru Barimor/Foto: getty

Dru Barimor priznaje da voli žensko telo. Ona je o tome otvoreno progovorila u intervjuu za "Kontakt" još 2003. godine.

"Oduvek sam samu sebe smatrala biseksualnom. Volim žensko telo. Smatram da su dve žene jednako lepe kao i muškarac i žena zajedno. Biti sa ženom je kao da otkrivate sopstveno tijelo, ali kroz nekoga drugog", ispričala je tada glumica.

Sintija Nikson/Foto: Getty
Sintija Nikson/Foto: Getty

Bivša zvezda serije "Seks i grad" serije Sintija Nikson progovorila je o svojoj biseksualnosti 2012. godine. Ona danas uživa u srećnom braku sa partnerkom Kristin Marinoni.

"Bila sam s muškarcima u svom životu i nikada se nisam zaljubljivala u žene. Međutim, kada se to desilo, nije mi ništa bilo čudno. Ja sam samo žena zaljubljena u drugu ženu", kaže Niksonova.

Megan Foks/Foto: Getty
Megan Foks/Foto: Getty

Jedna od najpopularnijih manekenki Megan Foks pre nekoliko godina takođe je priznala da je privlače i žene.

"Mislim da su ljudi rođeni biseksualni, ali da tokom života prave svoje izbore u skladu sa pritiscima društva. Nema nikakve sumnje u mojoj glavi o tome da sam zaista biseksualna", rekla je Megan Foks za magazin "Eskvajer" (Esquire).

Rita Ora/Foto: Getty
Rita Ora/Foto: Getty

Pevačica Rita Ora bila je na meti kritika javnosti zbog portreta biseksualnih žena u njenom singlu "Girls".

"Pesma 'Girls' predstavlja moju istinu i precizan prikaz vrlo stvarnog i iskrenog iskustva u mom životu. Tokom života sam imao romantične odnose sa ženama i muškarcima i to je moj lični put", iskreno je Ora napisala na Tviteru nakon kritika.

Glumica Amber Herd do sada je imala nekoliko veza sa ženama i muškarcima i nikada nije skrivala svoju biseksualnost. Slična situacija je i sa Sarom Pulson, koja je imala sedmogodišnju vezu s koleginicom Čeri Džouns.

Muzičar Džejson Mraz jedan je od retkih muškaraca koji priznaju svoju biseksualnost. Iako mu je žena osvojila srce, jednom prilikom rekao je da je izlazio i sa muškarcima.

Među brojnim poznatim ličnostima koje priznaju svoju biseksualnost su i Sefani Beatris, Keri Brounstin, Endi Dik, Niko Tortorela, Margaret Čo, Keša, Azealia Banks, Tesa Tompson...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu