Vesti -

"Nije bilo nasilnog odnosa, pristala je na seks"

Manekenka Keri Klosen Kaligi optužila je muzičkog i modnog mogula Rasela Simonsa za seksualno zlostavljanje u ispovesti koju je objavio "LA tajms".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Ona navodi da ju je Simons 1991. godine, kada je još bila maloletna, zajedno sa producentom Bretom Ratnerom, pozvao u svoju kuću kako bi joj navodno, radi buduće saradnje, pokazao muzički spot.

Dodaje da je pokušao da je primora na seks skinuvši joj svu odeću, a zatim ju je, kako tvrdi, primorao na oralni seks i oterao pod tuš, gde ju je silovao.

Nakon ove optužbe oglasio se i sam Simons, koji je naveo da odnos nije bio nasilan već da je manekenka pristala na seks.

Simons je rekao da je "prezir prema bilo kom činu nasilja i zlostavljanja duboko utkan u sve moje lične interakcije“. On je dodao i da je optužba manekenke proistekla iz osećanja srama.

“Nikada u životu nisam ni na kakav način bio agresivan ili nasilan i nikada nikome nisam svesno izazvao strah ili štetu. Svim ženama iz moje prošlosti koje sam možda uvredio, iskreno se izvinjavam.”

"Kao otac, želim da moje kćerke odrastaju u svetu jednakosti, u kojem nema prostora za seksualno zlostavljanje", napisao je on ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 183 idi na stranu