Vesti -

Kortni Lav pre više od 10 god upozorila na Vajnštajna /VIDEO

Nakon velikog broja optužbi na račun Harvija Vajnštajna novinari su počeli da “češljaju” arhive kako bi pronašli dokaze da se o seksualnom uznemiravanju filmskog mogula govorilo i ranije. Ispostavilo se da nije bilo teško pronaći ih, piše Selejt magazin.

Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Uglavnom je reč o “pošalicama” na račun Vajnštajna, međutim snimak koji se juče pojavio na mrežama udara pravo u cilj. Reč je o izjavi Kortni Lav, bivše supruge Kurta Kobejna, sa crvenog tepiha iz 2005. godine.

Novinarka Komedi sentral-a pitala je Kortni da da savet mladim devojkama koje planiraju da se presele u Holivud – inače ustaljeno pitanje novinara na crvenom tepihu.

Lav je pogledala u daljinu, nasmejala se, i pre nego što je odgovorila nekome je rekla “Biću obeležena zbog ovoga”. A njen odgovor je bio: “Ako vas Harvi Vajnštajn pozove na privatnu žurku u “Four Season” (čuveni hotelski lanac) nemojte da idete”.

Lav je na Tviteru objavila da nije bila žrtva Harvija Vajnstina, ali da je zbog svoje izjave bila doživotno zabranjena u njegovoj kompaniji.

Izvor: Nedeljnik.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu