- Vesti -

Procurio imejl sa bizarnim zahtevima Sare Džesike Parker

Komičar Majkl Kolins u svojoj emisiji "Magični Mik" pročitao je pred publikom sadržaj mejlova koje glumica Sara Džesika Parker šalje ljudima koji rade za nju.

Izvor: Independent
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Kako je rekao, mejlovi su upućeni njenom prijatelju koji radi za nju i njenog supruga Metjua Broderika.

U mejlu traži da posuda vazelina od 70 grama sa malom kašikom i nožem bude dopunjena kako bi njena deca mogla da je koriste.

Posuda ne bi trebalo da bude previše velika, a pribor koji će se koristiti za popunjavanje treba da bude ručno opran i očišćen ubrusom pre nego se opere u mašini za pranje sudova.

U mejlovima se takođe navodi da bi posude sa sapunom za lice i kupkom za telo morale konstantno da se dopunjuju u kupatilu koje koristi isključivo njen četrnaestogodišnji sin.

Takođe se dodaje da im je obaveza da svakodnevno proveravaju koliko je proizvoda za higijenu potrošeno i da se kupuju samo onda kada se ambalaže potpuno isprazne.

Predstavnik za medije Sare Džesike Parker, upitan za komentar, odgovorio je: "Nemamo predstavu ko je Majkl Kolins“.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dokumenti CIA otkrivaju veliku tajnu bivša Jugoslavije

Tajna naučna studija CIA iz decembra 1975. godine tvrdila je da bivša Jugoslavija ima sve potrebne kapacitete i čak dovoljno zaliha uranijuma iz sopstvenih izvora da do 1980. godine napravi atomsku bombu, kaže u razgovoru za Sputnjik profesor Filip Kovačević, koji je imao retku priliku da mu na uvid bude dato osam tajnih dokumenata.

Vesti nedelja 19.11. 10:15 Komentara: 104
strana 1 od 3568 idi na stranu