Vesti -

"Najluđi" zahtevi u predbračnim ugovorima slavnih

Ako imamo u vidu koliko su kratki brakovi u Holivudu, ne čudi činjenica da se slavni parovi često do poslednjeg detalja osiguravaju predbračnim ugovorom.

Dnevnik.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Ipak, neki njihovi zahtevi nisu samo preterani, nego i pomalo bizarni.

Džej Zi i Bijonse

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Pre nego što su se zavetovali na večnu ljubav, Bijonse i Džej Zi su se pravno obezbedili do detalja. U predbračnom ugovoru koji je par potpisao, reper se obavezao da će platiti po pet miliona dolara supruzi nakon svakog porođaja, a u slučaju razvoda, Bijonse bi dobila po milion dolara za svaku godinu koju su proveli u braku.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Šuškalo se da u njihovom predbračnom ugovoru stoji da Džesika mora da dobije pola miliona dolara u slučaju da je pevač prevari. Razlog je to što ju je, navodno, Timberlejk prevario sa glumicom Olivijom Mun na samom početku njihove veze.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Rijaliti zvezda je u svom predbračnom ugovoru imala brojne zahteve. Između ostalog, u slučaju razvoda tražila je pola miliona dolara za svaku godinu braka, 5.000 dolara mesečno za odeću, 1.000 dolara za kozmetičke tretmane i karte za utakmice LA Lakersa za celu svoju porodicu.

Nikol Kidman i Kit Urban

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Kantri pevač se godinama borio sa zavisnošću od kokaina, a uoči venčanja s glumicom Nikol Kidman, tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno "zastrani". U prva četiri meseca braka s Nikol pevač se po treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

Čarli Šin i Bruk Miler

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Bruk je, naime, "zaradila", 500.000 dolara čim je Šinu rekla "da". U ugovoru je stajalo da mora da od glumca dobije 300.000 dolara za svaku godinu braka. Pripalo joj je i 100.000 dolara za preseljenje kao i automobil koji su zajedno koristili pre razvoda.

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od "najluđih" u Holivudu. Pevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubi, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benove imovine ako je prevari. Glumac je pak sebi ugovorom hteo da osigura "seks najmanje četiri puta nedeljno". Afleku bi zbog ugovora, navodno, pripalo pet miliona dolara zarade pevačice i to čim bi izrekao "sudbonosno da". Na kraju, slavni par je ipak raskinuo veridbu posle dve godine veze.

Elin Nordgren i Tajger Vudsk

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

U slučaju švedske manekenke Elin, predbračni ugovor se vrlo isplatio. Profesionalni golfer Tajger Vuds prevario je suprugu sa desetinama žena. Kad je Elin 2009. godine podnela zahtev za razvod, Vuds je s timom advokata uspeo da promeni neke klauzule. Ipak, posle svega, Elin je iz braka izašla "teža" za oko 100 miliona dolara, a šuškalo se da je prema prvobitnoj verziji ugovora, trebalo da dobije dvostruko više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 173 idi na stranu