Vesti -

Emisija koja je izdržala čitavih godinu i po dana bez funkcije

Nova emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem“ bavila se kao i uvek nedeljom iza nas, sa posebnim osvrtom na postavljanje bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića za novog direktora Bezbednosno informativne agencije.

Podeli

Epizode "24 minuta sa Zoranom Kesićem koje ste propustili ili želite ponovo da pogledate možete naći na b92.net/video/24minuta.

“Nekada je Amerika važila za zemlju neograničenih mogućnosti, zemlju u kojoj je moguće ostvariti američki san, a danas je to Srbija“, naveo je Zoran Kesić.

Kako kaže, ako je neko uporan i veruje u sebe, a na probleme gleda kao na izazov moguće je da sve ostvar... I ako je član stranke.

“Bravari su postali maršali, grobari predsecnici, a baštovani direktori Bezbednosno informativne agencije. Muškatle i hrizanteme u BIA će da procvetaju, a pločice će zasijati novim sjajem“, kaže Kesić.

Osim toga, on ističe da je i njegova emisija godinu i po dana izdržala bez funkcije.

“Da je bilo lako – nije. Imali smo povremeno i krize, sve vreme smo pokušavali da se telepromtujemo na neku javnu funkciju. Molili smo se bogu za povratak u fotelju, kada bog nije uslišio molitvu molili smo se sami sebi, ispod freske sa našim likom. Bili smo spremni i da kleknemo ne bismo li povratili funkciju“.

Stručni konsultant bila je novinarka N1 Minja Miletić, a gost Aki Rahimovski iz "Parnog valjka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 161 idi na stranu