Soft Skills Academy: Besplatan seminar profesionalnih veština

Seminar ličnih i profesionalnih veština osmi put zaredom i ove godine od 16. do 20. maja 2017. godine.

Izvor:
Podeli

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC (Istek) organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“. Svi zainteresovani studenti iz Beograda mogu se prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs od 24. aprila do 10. maja, do kada se primaju prijave.

Podršku projektu „Soft Skills Academy“ pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Cilj seminara je da studenti steknu nova znanja i veštine koje će im pomoći u sopstvenom napretku i daljem usavršavanju. Seminar će trajati pet dana i održaće se u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu. Odabranih 50 učesnika će prisustvovati treninzima iz prezentacionih i komunikacionih veština, vremenskog planiranja, liderstva, rada u timu i mnogim drugim. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija, sa kojima smo ostvarili saradnju. Nakon seminara svi učesnici će dobiti sertifikate potpisane od generalnog pokrovitelja i organizatora.

„Stručno znanje koje naši studenti stiču na fakultetima često nije dovoljno za ostvarivanje uspešne karijere. Baš iz tog razloga mi organizujemo Akademiju "mekih" veština na kojoj mogu steći nova znanja koja će ih bolje pripremiti za rad u poslovnom okruženju. Dakle, svoje akademsko znanje proširuju praktičnim organizacionim i komunikacionim veštinama, te usavršavaju sebe na ličnom i profesionalnom nivou. Ove veštine jesu veoma bitne danas i svakako pružaju bolju perspektivu u budućoj karijeri studenata“, poručuju organizatori projekta.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu softskillsacademy.rs u periodu od 24. aprila do 10. maja.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (EESTEC), osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, sa osnovnim ciljem da unapredi međunarodnu saradnju studenata, kao i da im omogući saradnju sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostale vidove stručnog usavršavanja. Po svojoj prirodi, Istek je apolitična, nezavisna, neprofitna studentska organizacija koja okuplja studente u 54 lokalna komiteta iz 28 evropskih zemalja. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravni član udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najorganizovanijih i najbrojnijih lokalnih komiteta u Evropi.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Moskovski subotnjik: Kad građani čiste svoj grad

Zaposleni u administracijama svih nivoa, radnim organizacijama, školama, udurženjima vlasnika pasa i drugim, kao i građani dobrovoljci u Moskvi prihvatili su se krpa, grabulja i metli. Danas je bio "gradski subotnjik", radna subota čišćenja i uređivanja javnihi površina posle zime - tradicija iz doba Sovjetskog saveza.

Vesti subota 29.04. 21:09 Komentara: 4

Naučnici upozoravaju: Ove katastrofe mogu da zadese Zemlju

Na osnovu brojnih geoloških, meteoroloških i drugih merenja naučnici predviđaju koje bi prirodne katastrofe mogle da pogode Zemlju u bliskoj budućnosti, kao i područja koja su posebno ugrožena. Najnesigurnija zemlja na svetu je Vanuatu, ostrvska pacifička državica kojoj prete prirodne katastrofe.

Vesti subota 29.04. 20:02 Komentara: 6

Sve manje peska na Zemlji i sve je traženiji

Velika potražnja za peskom vlada širom sveta. U nekim delovima planete ljudi čine velike napore kako bi stigli do zlatnih zrna. U Indiji mafija plaši lokalno stanovništvo kako bi izvlačila i odvozila taj materijal, dok su u Maroku i na Karibima česte krade sa plaža. Pesak je materijal koji se najviše eksploatiše, a prema programu Ujedinjenih nacija, pesak i šljunak obuhvataju 85 odsto svih eksploatisanih materijala na globalnom nivou.

Vesti subota 29.04. 17:46 Komentara: 14
strana 1 od 3256 idi na stranu