24 minuta sa Zoranom Kesićem: Dugo očekivani povratak Skupštine

Budite i ove subote 22. aprila od 21 čas uz Zorana Kesića.

Izvor: B92
Podeli

Epizode "24 minuta sa Zoranom Kesićem" koje ste propustili ili želite ponovo da pogledate možete naći na b92.net/video/24minuta.

Subota 22. april, 21:00
TV B92


U novoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" u subotu 22. aprila, od 21 sat očekuje vas mnogo dobre zabave, smeha i zanimljivih tema.

Dugo očekivani povratak Skupštine! Pauza je gotova i poslanici su ponovo u svojim klupama. Videćete i kako je Aleksandar Vulin podržao zahteve studenata.

U nedelji iza nas održan je 154. večiti derbi, a u večerašnjoj epizodi osvrnućemo se na tu utakmicu i "fudbalere iz džungle". Pogledajte i bisere lokalnih televizija, a jedan od njih je svakako kruševačka šifra "F" za glasače opozicije.

Ovonedeljni analitičar je pisac Dejan Tiago Stanković, a specijalni gost u ovoj epizodi je pevač sevdalinki Božo Vrećo.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Sve manje peska na Zemlji i sve je traženiji

Velika potražnja za peskom vlada širom sveta. U nekim delovima planete ljudi čine velike napore kako bi stigli do zlatnih zrna. U Indiji mafija plaši lokalno stanovništvo kako bi izvlačila i odvozila taj materijal, dok su u Maroku i na Karibima česte krade sa plaža. Pesak je materijal koji se najviše eksploatiše, a prema programu Ujedinjenih nacija, pesak i šljunak obuhvataju 85 odsto svih eksploatisanih materijala na globalnom nivou.

Vesti subota 29.04. 17:46 Komentara: 0
strana 1 od 3256 idi na stranu