- Vesti -

Najdirektnije mu je rekla da joj se sviđa, ali ju je ipak odbio

Da je tako lako osvojiti simpatiju, ne bi bilo samaca. Ipak, možda je nekad dovoljno imati malo hrabrosti i biti maksimalno direktan.

Mirror Izvor:
Podeli
Lizzy Fenton / Twitter
Lizzy Fenton / Twitter

Dobar primer daje nam Lizi Fenton, studentkinja Univerziteta u Minesoti, koja je za izvesnog Kartera, koji joj se dopada, napravila detaljnu prezentaciju u Pauer pointu sa objašnjenjem zašto bi trebalo da joj pruži šansu.

Prezentacija je imala šest slajdova, a na nekim od njih je pisalo: "Nisi za monogamiju? Nikakav problem! Veza sa mnom je kao da si sa tri devojke".

Duhovita Lizi čak je napravila grafikon koji prikazuje "stabilan rast" njenih grudi tokom vremena i grafikon finansijske stabilnosti, jer "se sama izdržava" i "ne živi s roditeljima".

Uprkos njenom trudu, Karter je kratko odgovorio i to mejlom: "Ovo je baš lepo. Molim te, prestani da me zoveš".

Šta biste vi odgovorili na ovakvu prezentaciju?

Prati B92 na Viberu

Vesti

Kina šalje rovere na Mars

Kineski program istraživanja planete Mars "uveliko je u toku", a tokom misije, predvidjene za 2020. godinu, robotska vozila će sakupljati "podatke o okolini, morfologiji, strukturi tla i atmosferi na Marsu", rekao je danas glavni arhitekta misije Čang Rongćjao.

Vesti sreda 20.09. 20:39 Komentara: 4

Kako izgleda Zemlja sa dalekih svemirskih destinacija?

Kad gledamo zvezde na noćnom nebu, mi zapravo gledamo u prošlost. Pošto je svetlosti potrebno mnogo vremena da pređe ogromna bespuća svemira, svaki nebeski objekat koji posmatramo vidimo onako kako je izgledao u davnini. Ali kako izgleda Zemlja, posmatrana s tih udaljenih destinacija?

Vesti sreda 20.09. 18:30 Komentara: 17

"Većina najboljih ljudi je već mrtva"

Čuveni montipajtonovac glumac Džon Kliz gostovao je u poslednjem izdanju emisije "The Tonight Show" autora Džimija Felona, sa kojim je na sebi svojstven način govorio o svojoj starosti i predstojećoj smrti.

Vesti sreda 20.09. 17:38 Komentara: 14
strana 1 od 3476 idi na stranu