- Vesti -

Najdirektnije mu je rekla da joj se sviđa, ali ju je ipak odbio

Da je tako lako osvojiti simpatiju, ne bi bilo samaca. Ipak, možda je nekad dovoljno imati malo hrabrosti i biti maksimalno direktan.

Mirror Izvor:
Podeli
Lizzy Fenton / Twitter
Lizzy Fenton / Twitter

Dobar primer daje nam Lizi Fenton, studentkinja Univerziteta u Minesoti, koja je za izvesnog Kartera, koji joj se dopada, napravila detaljnu prezentaciju u Pauer pointu sa objašnjenjem zašto bi trebalo da joj pruži šansu.

Prezentacija je imala šest slajdova, a na nekim od njih je pisalo: "Nisi za monogamiju? Nikakav problem! Veza sa mnom je kao da si sa tri devojke".

Duhovita Lizi čak je napravila grafikon koji prikazuje "stabilan rast" njenih grudi tokom vremena i grafikon finansijske stabilnosti, jer "se sama izdržava" i "ne živi s roditeljima".

Uprkos njenom trudu, Karter je kratko odgovorio i to mejlom: "Ovo je baš lepo. Molim te, prestani da me zoveš".

Šta biste vi odgovorili na ovakvu prezentaciju?

Prati B92 na Viberu

Vesti

U svakoj je smokvi jedna osa...

Iako se smokva često naziva kraljicom mediteranskog voća, ona tehnički spada u kategoriju cveća. Način njenog "nastanka" je nešto što je istovremeno fascinantno i pomalo zastrašujuće.

Vesti nedelja 23.07. 18:49 Komentara: 1

"Poslednji razgovor s našom majkom će nas zauvek proganjati"

Britanski prinčevi Hari i Vilijam prisetili su se u intervjuu za dokumentarac televizije Aj-Ti-Vi poslednjeg telefonskog razgovora koji su vodili sa majkom princezom Dajanom pre njene smrti, navodeći da ih progoni to što je poziv trajao kratko i da bi duže pričali sa njom da su znali šta će uslediti.

Vesti nedelja 23.07. 12:50 Komentara: 12
strana 1 od 3389 idi na stranu