Vesti -

Poslednjih "24" pred izbore: Ako su vlasti mrske kritike...

U "kupovini iz fotelje za 24 sekunde" u ponudi bila istrošena knjiga poezije "Đulići uveoci" puna nekih žvrljotina, a ovo je bila poslednja epizoda "24 minuta sa Zoranom Kesićem" pred predsedničke izbore 2. aprila.

Izvor: B92
Podeli

Epizode narednog vikenda, 1. aprila, neće biti zbog izborne tišine, "u narodu poznate kao 'u, je**te, koje olakšanje'".

"Ukoliko su neki od vas očekivali da vas 1. aprila, dan uoči izbora, jedna epizoda TV emisije ubedi da li i za koga da glasate... Ništa od toga. Imali ste 102 epizode fore da shvatite za šta se ovde zalažemo. Ko god osvojio ove ili neke sledeće izbore kada ode ova vlast i dođe neka druga, treća, peta, deseta, ova emisija će sa velikim zadovoljstvom i ličnim užitkom kritikovati svakog sledećeg predsednika i svaku sledeću vlasti... Mada će nam nedostajati Toma koji odlazi na neko lepše i bolje mesto. Lepše za nas, ide u penziju", rekao je Zoran Kesić.

"Ako je bilo kojoj vlasti mrsko da bude kritikovana, ako joj je smor da čisti mrlje koje je sama napravila evo nećemo više da vas kritikujemo, ali hoćemo. I jače i brže i bolje", dodao je i on i zaključio: "Ekipa emisije 24 minuta izaći će na izbore, glasačko pravo jedno je od sve manje prava koje imamo u ovoj zemlji i ne pada nam na pamet da ga se lišimo"

Stručni konsultat nove epizode emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem bila je novinarka Danica Vučenić, a gost je bila Remi iz hrvatske grupe Elemental koja 6. maja ima koncert u Domu omladine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 173 idi na stranu