Vesti -

Kraljevska porodica ponovo očekuje prinovu

Švedski princ Karl Filip, vojvoda od Vermlanda, i njegova supruga Sofija očekuju prinovu samo 11 meseci nakon što je na svet došao njihov sin princ Aleksandar.

Daily Mail
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Sofija (32) bi trebalo da se po drugi put porodi u septembru ove godine.

U zvaničnom saopštenju švedski prinčevski par poručuje: "Srećni smo što će princ Aleksandar dobiti brata ili sestru. Radujemo se novom malom članu naše porodice".

U saopštenju stoji i da će Sofija nastaviti da se pojavljuje na zakazanim događajima prema planu za proleće i leto 2017.

Princ Aleksandar rođen je u aprilu prošle godine u bolnici Danderids u Stokholmu.

Njegov otac Karl Filip priznao je da je plakao kad je saznao da je dobio dete. "Za mene i moju ženu to je bio dan prepun emocija. Reči to ne mogu opisati", rekao je on tada.

Bivša manekenka Sofija Helkvist bila je u vezi s princom pet godina, pre nego što su stali na "ludi kamen". U početku je javnost prinčev izbor supruge smatrala kontroverznim, ali je Sofija u međuvremenu uspela da izgradi drugačiji imidž.

Ni princ nije bio "svetac". Proživeo je neslavno "divlje leto" 2012. kada se na jednoj zabavi pojavio s maskom vanzemaljca i stopirao do takmičenja u motociklizmu, nakon što je izgubio svoj novčanik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 173 idi na stranu