Vesti -

Šta je to Melanija Tramp poklonila Mišel Obami?

Kada su novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i buduća prva dama Melanija Tramp stigli na inauguraciju, pažnja je odmah usmerena na plavu kutiju u Melanijinim rukama.

Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Melanija Tramp je predala bivšoj prvoj dami Mišel Obami, poklon iz Tifanija, u plavoj kutiji, ukrašenoj belom satenskom mašnom.

To je odmah pokrenulo pitanja na društvenim mrežama, šta je to Melanija poklonila Mišel, ali i različita komična nagađanja, poput onog da se u kutiji nalazi “glava glumice Gvinet Paltrou”.

“Donela si poklon”, izgovorila je Mišel. Onda je usledila neprijatna situacija. Mišel je morala istovremeno da pozira za kamere, ali i da očima traži nekoga kome će dati plavu kutiju koju je upravo dobila.

Naime, prema protokolu primanja poklona u diplomatiji, pokloni se nikada ne daju direktno predsedniku, potpredsedniku, državnom sekretaru, kao ni njihovim suprugama.

Konačno, Barak Obama je uskočio u pomoć svojoj supruzi, odnoseći kutiju unutra uz reči: “Ja ću se pobrinuti za protokol ovde.”

Nije iznenađujuće što se Melanija odlučila upravo za Tifani, s obzirorm da se njihova zlatara nalazi na Petoj aveniji u Njujorku odmah pored Trampove “kule”, a Tifani Tramp je upravo po njima i dobila ime.

Ostaje pitanje šta se nalazi u famoznoj kutiji.

Šta vi mislite?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu