Vesti -

O čemu razgovarati na prvom sastanku?

Ukoliko ste se umorili od sastanaka koji više liče na intervju za posao nego na upoznavanje, možete postaviti nekoliko pitanja da i vama i njoj bude zanimljivo i da bolje procenite koliko ste slični

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prvi sastanak ponekad više liči na intervju za posao nego na upoznavanje sa osobom, koja će vam možda biti najvažnija u životu. Ako ste se umorili od takvih susreta, evo nekoliko pitanja koja joj možete postaviti da i vama i njoj bude zanimljivo. Ova hipotetička pitanja omogućavaju i da je bolje upoznate i procenite koliko ste slični.

Šta bi uradila da si nevidljiva?

Možda bi prisluškivala razgovor svetskih moćnika iza zatvorenih vrata ili ušla u spavaću sobu omiljenog glumca. Šta god da je odgovor, ne komentarišite mnogo, a otkriće vam da li je radoznala, stidljiva, strastvena...

Da li bi volela da si muškarac jedan dan?

Ako je odgovor potvrdan, pred vama je devojka koja se ne plaši novih iskustava. Negativni odgovor uz opasku da se dobro oseća u svojoj koži, može ukazati na to da uvek igra na sigurno.

Sa kim bi radije bila, sa Leonardom di Kaprijem ili Kolinom Firtom?

Nevažno je koga izabere, već šta su joj argumenti. Pažljivo slušajte, tako ćete saznati koji je njen tip muškarca, da li voli dobre ili loše momke, da li joj je važniji izgled ili šarm i pamet.

izvor: novosti

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 176 idi na stranu