Vesti -

Na aukciji rekviziti iz filmova “Roki” i “Rambo”

Američki glumac Silvester Stalone odlučio je da rasproda kostime i rekvizite iz svojih čuvenih filmova "Roki" i Rambo".

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako prenosi AP, 69-godišnji glumac objavio je danas da će se na aukciji, koja će biti održana u oktobru, naći na stotine predmeta, od Ramboove vojne jakne do Rokijevih bokserskih rukavica i šortsa.

Najavljena licitacija ne znači da se Stalone oprašta od ova dva popularna junaka, na protiv. Slavni glumac će ponovo zaigrati na velikom platnu kao Roki Balboa u filmu "Creed" koji u bioskope stiže na jesen, a već je započeo rad na još jednom nastavku "Ramba".

Današnja fasciniranost filmskim superherojima ostavlja malo prostora za "vukove samotnjake" koji se bore "sami protiv svih", junake kakve on glumi, smatra Stalone.

"Zato sam ja još tu, jer igram tu ulogu koja je postala prava retkost. Malo je nas preostalo", kazao je u nedavnom intervjuu.

Upitan da li će junaci poput Ramba i Rokija ponovo biti popularni, Stalone je odgovorio da ne veruje.

"Svakako neće u toj najčistijoj formi. Zato želim da nastavim da to radim dok mi se telo ne raspadne", naveo je on.

Upoređujući svoje dve najpoznatije uloge koje su mu donele svetsku slavu, Stalone je rekao da je Roki večiti optimista, a Rambo okoreli pesimista.

Zaokupljen pisanjem scenarija za novi "Rambo", Stalone se žalio da teško dolazi do inspiracije.

"Rambo je poubijao gotovo sve. Niko nije ostao. Možda Eskimi i pingvini", zaključio je on.

Deo prihoda sa aukcije, koja će biti održana 14. i 15. oktobra u Los Anđelesu, biće namenjen humanitarnim organizacijama koje pomažu vojnicima i veteranima.

"Mislim da su moj imidž i likovi koje sam igrao tokom karijere veoma 'američki' kao i vojno i policijski orijentisani. To je u osnovi ono što je podstaklo moju karijeru tako da sam poželeo da se odužim ljudima koji su mi poslužili kao inspiracija za junake koje sam tumačio", kazao je Stalone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 200 idi na stranu