Vesti -

Robert de Niro diplomcima: Vi ste sje*ani

Brutalna iskrenost uglavnom nije potrebna ljudima koji u tom trenutku proslavljaju sticanje diplome. Ipak, Robert de Niro nije oklevao da diplomcima Univerziteta u Njujorku poruči da su “sje*ani”.

Independent
Podeli

Oskarovac je bio pozvan da održi govor na dodeli diploma Tiš Škole umetnosti Univerziteta u Njujorku i objasnio im s kakvim teškoćama će se suočiti kada budu tražili posao, u poređenju sa svojim prijateljima koji su završili studije medicine ili stomatologije.

“Diplomci Tiša, uspeli ste... i vi ste sje*ani”, rekao im je De Niro.

“Otvaraju vam se nova vrata, vrata doživotnog odbijanja. To je neizbežno”, našalio se on. “Kako ćete se nositi s tim? Čuo sam da valijum i vikodin (p.p. lekovi za smirenje) deluju.”

Glumac koji nije studirao pohvalio je diplomce što su odlučili da se bave nečim što vole i rekao: “Otkrili ste talenat, razvili ambiciju i prepoznali svoju strast. Kad osetite da se ne možete boriti protiv toga, pratite to”.

“Kad je reč o umetnosti, strast uvek treba da dolazi pre zdravog razuma. Vi niste samo pratili svoje snove; vi ste posegli za svojom budućnošću.”

Iako se većina prisutnih smejala De Nirovim šalama, nisu svi imali smisla za njegov humor.

Marija Dženson, majka jednog od diplomaca, rekla je za "Njujork dejii njuz": “Nije lepo da se pred hiljadama ljudi psuje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 194 idi na stranu