Vesti -

Godine prolaze, Putin sve mlađi

Uprkos vremenu, lice ruskog predsednika Vladimira Putina danas izgleda mlađe nego pre tri godine.

Podeli

Ruski predsednik Vladimir Putin je u četvrtak gotovo četiri sata odgovarao na pitanja svojih sugrađana, u okviru svog godišnjeg obraćanja ruskoj naciji. Pored političkih tema o kojima je bilo najviše reči, nemoguće je bilo ne primetiti Putinov svež, mladalački izgled.

Putin izgleda mlađe nego ikada do sad, a kako godine prolaze, njegovo lice izgleda sve zategnutije. Zbog toga ne čudi što su se pojavbile glasine kako se podvrgao estetskoj korekciji.

Putinova kosa ne samo da ne sedi, nego je i plavlja nego ranije. Mediji se utrkuju u nagađanjima o Putinovoj mladolikosti, a neki idu tako daleko da ga nazivaju i "ruskim Bendžaminom Batonom".

Putin ne priča o tome da li je bio na estetskoj operaciji, a umesto toga se samo zagonetno osmehuje i kaže “Kada ne bi bilo glasina z vezi sa mnom, ljudima bi bilo dosadno”.

U tekstu se nalaze 3 fotografije na osnovu kojih je moguće proceniti kako Putin stari. Prva je nastala pre nekoliko dana, druga 2012, a treća 2011. godine.

Uostalom, ako nemate pametnija posla od bavljenja Putinovim borama, prokrstarite internetom, uporedite njegove fotografije i snimke iz ove i prošlih godina i sami ćete doći do zaključka da li su glasine o njegovoj mladolikosti samo novinarski senzacionalizam ili imaju veze sa realnošću.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu