Vesti -

Stiže prolećna šema na TV B92

Uskoro počinje nova programska šema Televizije B92.

Podeli

Ove godine proleće na moderniju, urbaniju i zabavniju nego ikada Televiziju B92 stiže u „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, tačno 1. marta u 23 sata i to nije šala! Jer, kako kaže ovaj novinar i satiričar, koji će vam i dalje svake nedelje zajedno sa ekipom Njuz.net isporučivati potrebnu dozu humora: „Očekujte spektakularna iznenađenja i neočekivane novine: Kesić će nositi odelo, sedeti za stolom, ekipa Kesić i Njuzovci pisaće scenario...“

Nove emisije Brankice Stanković

Već od ponedeljka 2. marta kredibilni informativni program TV B92 premijerno prikazuje novi serijal koji će raditi ekipa Insajdera, predvođena višestruko nagrađivanom autorkom Brankicom Stanković, odnedavno dobitnicom svetske prestižne Nagrade za hrabrost u novinarstvu, koja će zajedno sa svojim timom svakog ponedeljka u 20.30 ponovo uzburkavati ovdašnju javnost. Ona će, naime, raditi dve emisije - Reporter, čiji će autori biti i Senka Vlatković Odavić, Irena Stević i Jasmina Pašić, a koja će se baviti aktuelnim temama, otkrivanjem raznih zloupotreba, korupcije i kriminala i smenjivaće se s Portretom, koji će imati za cilj da pokaže ko je šta radio i pričao nekada, a šta radi i govori sada.

Pojačanje informativne redakcije

Respektabilna informativna redakcija TV B92 kojoj se i dalje najviše veruje u Srbiji, dobija pojačanje svojim starim – novim članom posade. Od utorka 3. marta, novinar Aleksandar Miladinović vraća se na svoju „matičnu“ televiziju na kojoj je proveo pet godina i pridružuje se voditeljima Informativne redakcije.

„Od B92 očekujem da ostane mesto na kojem svi traže informacije onda kada su najpotrebnije, da ostane najbrža ali i najkvalitetnija informativna redakcija – mesto na kome svaki televizijski novinar u Srbiji želi da radi. U Srbiji, u kojoj se puno govori, a malo razgovara, izazov je suprostavljanjem mišljenja, osvetljavanjem problema sa svih strana, pokazati javnosti najvažnije uglove posmatranja društvenih pitanja. A to je novinarstvo kakvom je B92 uvek težila – dati šansu relevantim sagovornicima da iznesu svoje mišljenje, a javnosti ostaviti da donese zaključke”, rekao je Aleksandar Miladinović.

Pazi, Srbija gleda!

Na televiziji B92 ovo proleće donosi brojne novine, pa tako, između ostalog, i potpuno novu i zabavnu emisiju Pazi, Srbija gleda! koja će početi da se prikazuje 5. marta, pa se tako putem B92 Srbija pridružuje listi zemalja u kojima se već emituju lokalne verzije ovog popularnog TV formata, a među njima su Slovenija, Poljska, Kina, Amerika, Italija, Kanada i Irska.

Do sada ste gledali TV, a od početka marta, na TV B92, TV će gledati vas. U Srbiji milioni ljudi gledaju televiziju svakog dana. Neki viču, neki se smeju, neki plaču uz tužne vesti ili patetične igrane serije, neke vrlo brzo uhvati san, dok ostali ne mogu da zaspu jer ih neko sa ekrana nervira...

Da li ste se zapitali, kako izgledate dok sve to radite?

Kako bi bilo da TV prijemnik iz svog ugla može da napravi emisiju o vama dok skačete sa programa na program, menjate emocije u zavisnosti od toga što gledate i raspravljate se sa svojima o tome koja javna ličnost je simpatična, a koja vam ide na živce?

Uskoro na TV B92 počinje serijal “Pazi, Srbija gleda!” u kom ćete sve to moći da vidite. Porodice i prijatelji postaće TV zvezde zahvaljujući jednoj stvari – gledaćete ih kako reaguju dok prate različite TV programe. Nasmejaće vas, rasplakati i naterati da razmišljate.

Naše jutro nasmejano

Osim pobrojanih emisija za samo prvu nedelju marta, na TV B92 uskoro počinje da se emituje i jutarnji program Naše jutro koji će producirati Ivan Ivanović, a voditi omiljeno lice malih ekrana Marija Kilibarda i radijski voditelj Aleksandar Sale Ilić, kojem će ovo će biti povratak na televiziju prvi put nakon deset godina. Kako to izgleda kada se spava noću i ustaje pre petlova, harizmatična voditeljka koja je donedavno živela obrnutim ritmom, prikazaće vrlo uskoro.

“Izuzetno se radujem novom projektu i novom formatu u kojem ću se oprobati! Ovo je nešto potpuno drugačije nego što sam ikada radila a mislila sam da nikad i ne bih, jer prosto nisam jutarnji tip osobe”, kaže harizmatična Marija Kilibarda. “Lepo me život demantovao i samoj sebi sam dokazala da nikad ne bi trebalo reći nikad, pa zato sada puna entuzijazma i pozitive ulazim u ovaj projekat prvenstveno jer ću raditi sa svojim prijateljima a tada od posla praviš pesmu. Izvinjavam se publici B92 unapred na promuglom glasu i podočnjacima, ali dobro, sve u rok službe! Svi smo od krvi i mesa i nikome nije lako da ustaje u 5.20, kao što ćemo mi ustajati. Zaista ću se truditi da održim vedrinu koju inače posedujem i ranom zorom i volela bih da uz našu energiju koja će biti izuzetno pozitivna, lepše i sunčanije započnu dan čak i kada nema sunca.”

Jedno je sigurno: uz ovaj vedri, nasmejani dvojac, i gledaocima će biti lepši, vedriji i nasmejaniji početak dana!

I to nije sve...

Tokom marta gledaoce B92 očekuju standardno odličan filmski i serijski program, ekskluzivni prenosi mečeva borilačkih sportova, nova sezona popularne takmičarske TV igre Zlatni krug, kao i premijerne, nikad viđene u Srbiji epizode regionalne hit serije Lud, zbunjen, normalan, koja obara sve rekorde gledanosti. Bulevar B92 I dalje će zadirkivati pripadnike šou-biznis I političke scene, kao i svoje kolege, a inspirisani raznim društvenim pojavama, pojedincima i događajima, Bulevar u 5 do 5 nastaviće uspešno da se se bavi toplim ljudskim pričama i sudbinama, Galileo bez prestanka da otkriva odgovore na sva moguća i nemoguća pitanja, a u jedinstvenoj emisiji o poljoprivredi Dobroj zemlji deliće se neophodni saveti o uzgoju biljaka, gajenju životinja i o seoskim domaćinstvima.

I za kraj, ali ne i najmanje važno, gledaoci TV B92 izuzetno će se radovati emisiji u pripremi, koja će zalečiti kolektivni duševni bol smehom do suza milionskog gledalaštva! Šta je to saznaćete uskoro, vrlo uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu