Vesti -

Kad ljubavna afera postane internet "sapunica"

Jedan oženjeni čovek na društvenoj mreži Reddit zaokupio je pažnju korisnika interneta iz celog sveta svojim blogovanjem o otkriću da ga žena vara.

Huffington Post
Podeli

Foto: giant mice kill rabbits / Flickr.com

U svojevrsnoj “sapunici” na Redditu može se saznati da je prevareni muž angažovao privatnog detektiva da prati njegovu suprugu, a usput otkrio i da njegova snaja verovatno ima aferu.

Čovek je uživo izveštavao javnost o svojoj porodičnoj drami puna tri dana.

“Moja supruga Dženi i ja smo u braku osam godina. Upoznali smo se kad smo imali 22 i tek diplomirali. Bilo je divno do sad i nikad nismo imali veću svađu zbog koje smo morali da se razdvajamo, ili bilo šta slično. Takođe, jedno drugom smo dali šifre telefona i ličnih mejlova.

Međutim, Dženi je jutros spavala i moj brat joj je poslao poruku. Njegova supruga Karli i Dženi su planirale da izađu u grad, dok moj brat i ja sa nekim prijateljima gledamo utakmicu u nedelju. On je rekao Dženi da se ubuduće javlja Karli na njegov telefon, jer je ona ispustila svoj u wc šolju.

Brat i Karli su praktično delili jedan telefon, sve dok ona ne nabavi novi.

Odlučio sam da pročitam poruku i odgovorim nešto glupo i smešno kako bi se našalio sa Dženi. Međutim, kad sam otvorio aplikaciju za četovanje da pročitam u prethodnoj konverzaciji šta se dešava, video sam da joj je ranije pisala osoba po imenu Zak. Nisam znao ko je to, ali je poslednja poruka koja joj je stigla bila “<3 gn”.

Bio sam radoznao, pa sam odložio pisanje odgovora bratu i otvorio konverzaciju koju je Dženi imala sa Zakom.

Na moje zaprepaštenje, imali su seksualno eksplicitne razgovore o tome šta će on raditi Dženi.

Kakva gadna zver. Video sam da su jedno drugom slali i golišave fotografije, od kojih je većina snimljena između jedan i četiri po ponoći, dakle kad ja spavam.

Shvatio sam da me žena vara. Trebalo mi je malo vremena da shvatim da će to biti kraj našeg braka. Svi naši srećni trenuci, putovanja, romantične noći, verovatno joj nisu značili ništa.

Spustio sam telefon i otišao u kupatilo da se malo osvežim, dok je Dženi još spavala”.

Čovek je potom unajmio advokata za razvode i privatnog detektiva, kako bi pratio Dženi, Karli i njihove drugarice u vikend provodu.

Kako je i očekivao, njegova supruga se srela sa Zakom u njegovoj kući, ali je i Karli pronašla nekog s kim je otišla u hotel.

(4:40h)

“Stigli su u hotel. Zek, Dženi i stranac idu ka hotelu, a Karli je već unutra. Taj stranac je verovatno osoba s kojim Karli vara mog brata. Da je neki ubica, mislim da bi bio malo viši ili mišićaviji. Izgleda kao prosečan lik, iako je vrlo nizak. Ne znam kako će im detektiv prići, a da ne izgleda sumnjivo”.

(4:11h)

"Detektiv ih je pratio do lobija, Dženi je uzela ključ sobe i svi su pošli ka liftu. Sada smo slepi i ne znamo šta se dešava u hotelskoj sobi/sobama. Detektiv želi da zna da li treba da nastavi sa špijuniranjem".

(4:16h)

"Svi su u hotelu i nešto rade – verovatno imaju seks. Pomisao da moja žena ima seks s drugim muškarcem tera me na povraćanje, ali se nekako držim. Nema šanse da detektiv ode na sprat hotela. Neko vreme će kružiti oko hotela i otići kući”.

Drama se dodatno rasplamsala kad je brat blogera saznao šta se dešava. Muškarci su zajedno rekli ženama da znaju za ono što se dešava.

“Prema onom što su mi rekli, Dženi je imala seks, Karli nije, ali je htela. Ne znam u šta da verujem. Dženi me je zagrlila i plakala mi na grudima, upropastivši mi košulju. Karli je plakala, ali nije prišla mužu.

Moj brat je izgledao kao da mu je laknulo, ali i kao da je pomalo besan. Ispitivao ih je o laganju možda 15 minuta, a zatim im ponovo rekao koliko su nas povredile. One su i dalje plakale. Bio sam besan.

Tako neće moći dok smo zajedno i zato nastavljam sa procedurom za razvod braka”.

Članovi Reddita koji su pratili ovaj slučaj celog vikenda podržali su njegovu odluku, ali su neki posumnjali u verodostojnost.

Više o ovoj “internet sapunici” možete pročitati na toj društvenoj mreži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 163 idi na stranu