Vesti -

Đokovićev reket za kineskog premijera

Premijer Kine Li Kećijang danas je, nakon što je primio Povelju počasnog građanina Beograda, razgovarao sa javnim ličnostima iz oblasti kulture i sporta, i tom prilikom dobio na poklon teniski reket sa potpisom najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Izvor: Tanjug
Podeli

Među građanima, koje je gradonačelnik Beograda Siniša Mali pozvao na svečani prijem, bili su i Jadranka Jovanović, Ljubiša Tumbaković, prof. Radosav Pusić, prof. Predrag Simić, trener Bora Milutinović.

Stric najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Goran uručio je ovom prilikom kineskom premijeru reket srpskog tenisera sa ličnom posvetom - "Dobrodošli u Srbiju, prijatelju Li", uz potpis na kineskom jeziku.

Kineski novinari, koji su bili u pratnji premijera Lija, iskoristili su prijem za slikanje sa slavnim ličnostima iz Srbije, pre svega iz sveta sporta koji su nekada radili u Kini.

Kineski i srpski premijer, na jučerašnjoj konferenciji za štampu po završetku bilateralnih razgovora, pomenuli su ličnosti iz Srbije koje su poznate u Kini, pre svega Novaka Đokovića i popularnog "Valtera" - glumca Velimira Batu Živojinovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 156 idi na stranu