Vesti -

Gde ih krije? "Misterija" Putinovih kćeri

Kćeri ruskog predsednika Vladimira Putina dugo nisu viđene u javnosti, a kada je u nekoliko retkih navrata fotografija i bila potpisana njihovim imenima, iz njegovog kabineta stigao bi demanti - to nisu one.

Index.hr
Podeli

Dve kćeri Vladimira Putina iz braka s bivšom suprugom Ljudmilom, su velika misterija za javnost.

Šture informacije koje su o njima i poznate odnose se na njihove godine, da starija kćerka navodno živi u Holandiji sa svojim dečkom, biznismenom Joritom Fasenom (34) i diplomirani je biolog, dok je mlađa, isto tako navodno, verena za sina jednog južnokorejskog vojnog zvaničnika.

Starija Marija (29) i mlađa Katarina (28) tako su velika misterija. Vest da je Marija nakon rušenja malezijskog aviona MH17 pobegla sa dečkom iz Holandije mediji su greškom propratili fotografijom bivše mis Portorika, piše Dejli mejl.

Fotografije Putina s njegovom decom javnosti su gotovo pa nedostupne. Internetom kola tek jedna stara fotografija iz devedesetih godina prošlog veka na kojoj su devojčice male.

“Kćeri predsednika Putina se ne kriju, ali se pridržavaju očevog saveta o zatvorenom sistemu”, rekla je Putinova portparolka za medije.

Svoj privatni život ruski predsednik drži u strogoj tajnosti. U ruskim medijima svojevremeno se pojavila informacija da ima još jedno dete, sina kog je pre nekoliko godina dobio s, opet navodno, drugom suprugom Alinom Kabajevom. Ali nije potvrđena informacija niti da je s Kabajevom u vezi, niti da imaju dete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 144 idi na stranu