Vesti -

"Nemojte (ponovo) ubiti Šona Bina"

Producenti nove serije Šona Bina "Legends" pokrenuli su onlajn kampanju, koja se munjevito priširila društvenim mrežama, sa ciljem da ga poštede još jedne grozne smrti na filmu.

Izvor: Tanjug
Podeli

Šon Bin je tokom svoje 31-godišnje karijere pao sa litice u sigurnu smrt, glava mu je odsečena, bio je proboden brojnim crnim strelama...

"Možda je kvalitet moje smrti taj koji fascinira ljude. Meni se, lično, dopala smrt u 'Gospodaru prstenova'. Velika smrt", rekao je Bin.

Sada su producenti njegove nove serije pokrenuli kampanju #DontKillSeanBean na društvenim mrežama kako bi ga održali u životu i kampanja se tokom vikenda munjevito raširila, do te mere da su se na Komik Konu u San Dijegu pojavile majice sa ovim haštegom.

"Šon se slatko nasmejao kada smo mu rekli i potpuno podržava ideju da ga ne ubijemo u 'Legendama'. On ima sjajan smisao za humor i dopada mu se što se fanovi zabavljaju", rekla je marketing direktor TNT-a Triša Melton a prenosi "Telegraf" Bin u "Legendama" igra žestokog FBI agenta koji u svakoj epizodi uzima drugi identitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 144 idi na stranu