Vesti -

Maraton "Simpsonovih" u trajanju od 12 dana

Američka TV mreža FXX će u avgustu prikazati u celosti svih 25 sezona, tj. ukupno 552 epizode popularne animirane serije "Simpsonovi".

Izvor: Tanjug
Podeli

Ovaj TV maraton trajaće 184 sata, tj. 12 dana, od 21. avgusta do 1. septembra, a završiće se prikazivanjem filma "Simpsonovi" iz 2007.

Gledaoci će moći da vide u integralu, bez pauze, sve epizode svojih omiljenih junaka, od prve, nastale davne 1989. do najnovije.

Maraton "Simpsonovih" će moći da se prati preko malih ekrana, ali i putem brojnih drugih platformi kako bi se doprlo do što šire publike.

Mreža FXX je prošle godine otkupila prava prikazivanja serije za 500 miliona dolara.

Urnebesne avanture Homera, Barta, Mardž i Lise Simpson imaju obožavaoce širom sveta. Ovaj serijal drži svetski rekord najduže prikazivane animirane serije, najduže prikazivane komedije i animirane serije sa najviše Gremi nagrada.

Uskoro bi trebalo da osvane internet sajt "Simpsons World" koji će fanovima nuditi detaljne informacije o junacima Springfilda, sa komentarima kreatora serije Mata Greninga. U narednim mesecima treba očekivati i lansiranje specijalne "Simpsons TV".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 144 idi na stranu